Δίδυμοι

Η νέα χρονιά είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή σου και ευτυχώς πολύ καλύτερη από τις δύο προηγούμενες με τις κάπως άγριες εκλείψεις τους. Η “τάση” αυτής της χρονιάς είναι να ασχοληθείς και να βελτιώσεις τον οικονομικό τομέα και αυτό άρχισε να φαίνεται έντονα ήδη από τον Δεκέμβριο.

Είναι μια χρονιά κατά κύριο λόγο οικονομικής ανασυγκρότησης, μπορείς και μάλλον θα έπρεπε, να βάλεις σε μια σειρά τα χρέη αν έχεις και να ξεμπερδέψεις από πάρα πολλά άγχη που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα. Και θα το κάνεις, όχι μόνο επειδή βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον όγδοο οίκο σου, αλλά και επειδή μαζί τους βρίσκεται ο υπερτυχερός Δίας – η  εύνοια δηλαδή είναι τεράστια. Επίσης, είχαμε στο τέλος του Δεκεμβρίου μια εκπληκτική έκλειψη στο ίδιο σημείο που δείχνει ότι η πρόοδος στα οικονομικά θα συνεχιστεί όλη τη χρονιά

Ο Κρόνος από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου, σε μια “δοκιμαστική περίοδο” δηλαδή, θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τις σπουδές και τα ταξίδια και θα ήταν καλό οι στόχοι να είναι ξεκαθαρισμένοι και ρεαλιστικοί. Βέβαια στις 22 Ιουλίου θα επιστρέψει στον Αιγόκερω, μέχρι τον Δεκέμβριο όπου μαζί με τον Δία θα ξαναβρεθεί στον ένατο οίκο σου. Και είναι σημαντικό το ότι τον πρώτο χρόνο θα είναι μαζί με τον Δία που είναι συνδεδεμένος με τη θετικότητα. 

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς έρχεται στις 11 Ιανουαρίου και συνεχίζει το έργο της προηγούμενης, που αφορά εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Στις 5 Ιουνίου έχουμε μια σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη που μπορεί να φέρει μια νέα συνεργασία ή σχέση και στις 21 μια ηλιακή στον Καρκίνο, που για άλλη μια φορά σχετίζεται με μια οικονομική επιτυχία. Στις 5 Ιουλίου έχουμε άλλη μια έκλειψη, αυτή τη φορά στον Αιγόκερω, που πάλι όμως δείχνει θετικά πράγματα για τον οικονομικό τομέα. Πολλές μαζεμένες εκλείψεις το καλοκαίρι. Στις 30 Νοεμβρίου η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και κάνοντας έναν απολογισμό, βλέπεις πόσα πολλά έχεις πραγματικά καταφέρει μέσα σ’ αυτή τη χρονιά. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος