Ταύρος

Η νέα χρονιά είναι εντελώς διαφορετική και περισσότερο ανάλαφρη και θετική. Η έμφαση θα δοθεί στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τη γνώση, την αλλαγή αντιλήψεων, τους στόχους σου, τις εκδόσεις – πολλούς και ενδιαφέροντες τομείς δηλαδή. Σε αυτό το σημείο βρίσκονται εδώ και χρόνια ο Κρόνος και ο Πλούτωνας και είναι πολύ πιθανό να αντιμετώπισες κάποιες δυσκολίες και πιέσεις σε αυτούς τους τομείς.

Το σκηνικό άλλαξε εντελώς (και θα συνεχίσει να αλλάζει) από Δεκέμβριο που μαζί τους βρέθηκε και ο Δίας και έγινε μια καταπληκτική έκλειψη σε αυτό το σημείο στο τέλος του Δεκεμβρίου. Αυτή η χρονιά δείχνει τεράστιες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. 

Ο Κρόνος θα βρεθεί από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου, προσωρινά δηλαδή, στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και από εκεί θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σε αυτόν τον τομέα και να αποκτήσεις σταθερές ή ακόμα πιο σταθερές βάσεις. Προφανώς θα χρειαστεί να δουλέψεις αρκετά για αυτό βέβαια. Αργότερα, τον Δεκέμβριο, θα περάσει οριστικά σε αυτόν τον τομέα, μαζί με τον τυχερό Δία όμως! 

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 11 Ιανουαρίου είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και σχετίζεται με μια γνωριμία ή την ολοκλήρωση μιας συμφωνίες. Το καλοκαίρι έχει τρεις εκλείψεις στο διάστημα ενός μήνα! Η πρώτη, στις 5 Ιουνίου, είναι σεληνιακή και αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους και ίσως μια σχετική συμφωνία. Η δεύτερη στις 21 Ιουνίου πάλι αφορά μια συμφωνία οπότε το διάστημα του καλοκαιριού προμηνύει ίσως και μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Στις 5 Ιουλίου η έκλειψη Σελήνης φέρνει εξελίξεις σχετικά με το εξωτερικό, τη γνώση, ένα ταξίδι. Στις 30 Νοεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους φέρνει μια εξέλιξη στα οικονομικά και το ίδιο στις 14 Δεκεμβρίου, η έκλειψη Ηλίου στον όγδοο οίκο σου. 

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι