Λέων

Κατά τη νέα χρονιά θα δοθεί έμφαση στον τομέα της εργασίας, της ευεξίας, της φυσικής κατάσταση και κατά κάποιο τρόπο της “οργάνωσης” όλης της ζωής σου, που σημαίνει και οργάνωση των επαγγελματικών, αλλά και της καθημερινότητάς σου. Αυτοί οι τομείς μπορεί να σε δυσκόλεψαν κάποιες φορές, επειδή ο Κρόνος και ο Πλούτωνας εδώ και αρκετό καιρό μαζί λειτουργούσαν αρκετά πιεστικά. Οι μεγάλες αλλαγές όμως ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα, με τον Δία να τους συναντά στο ίδιο σημείο, και αυτό είναι μόνο η αρχή της θετικότητας. Ο Δίας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με πολύ καλές εξελίξεις και ευχάριστα νέα. Επίσης, στο τέλος του μήνα πραγματοποιήθηκε μια εκπληκτική έκλειψη Ηλίου στο ίδιο σημείο που σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα και πολλές ευκαιρίες που θα έρχονται μέσα στο 2020. 

Ο Κρόνος από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου θα περάσει προσωρινά στον Υδροχόο, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες, και θα κρατήσεις και θα καλλιεργήσει αυτές που είναι πραγματικά καλές για σένα. Κάποιες μπορεί να χρειάζονται κάποια ξεκαθαρίσματα ώστε να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Πάντως, σε αυτό το διάστημα οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν θα αντέξουν και στον χρόνο (ή θα διαλυθούν αμέσως, αν δεν είναι για σένα). 

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι αρκετές, με τις μισές να πέφτουν όλες μαζί στο διάστημα ενός μήνα το καλοκαίρι. Η πρώτη έκλειψη έρχεται στις 11 Ιανουαρίου και είναι σεληνιακή, πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και αφορά τη διάθεση, τη δημιουργική μοναχικότητα και τον ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου, οι ιδέες σου είναι εκπληκτικές αυτή την περίοδο. Στις 5 Ιουνίου η έκλειψη Σελήνης αφορά τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά και κάτι φαίνεται να ολοκληρώνεται σε κάποιον από αυτούς τους τομείς, για παράδειγμα να “εδραιώνεται” μια νέα ερωτική σχέση.

Στις 21 η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο σε προχωράει αρκετά βήματα μπροστά σε ψυχολογικό επίπεδο τουλάχιστον. Ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουλίου μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο. Στις 30 Νοεμβρίου έρχεται άλλη μια σεληνιακή έκλειψη που μπορεί να σε “εισαγάγει” σε μια ομάδα ή να φέρει νέες φιλίες και στις 14 Δεκεμβρίου κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει στην ερωτική σου ζωή με την έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος