Σκορπιός

Το 2020 θα δοθεί έμφαση στους τομείς της επικοινωνίας, της δικτύωσης, των γνωριμιών, των συμβολαίων, αλλά και στον τρόπο που σκέφτεσαι που φαίνεται ότι διαφοροποιείται και αποδεσμεύεται από περιορισμούς. Ο Κρόνος και ο κυβερνήτης σου, ο Πλούτωνας, βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό μαζί στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με αυτά, και είναι πολύ πιθανό να ένιωσες πιέσεις και περιορισμούς. Όμως κάτι άρχισε να αλλάζει ήδη από τον Δεκέμβριο που πέρασε.

Ο Δίας, που είναι ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, πέρασε σε αυτό το σημείο και πλέον η αρχίζουν να συμβαίνουν πολλά καλά. Στο ίδιο σημείο, επίσης, πραγματοποιήθηκε και μια καταπληκτική έκλειψη Ηλίου στο τέλος του Δεκεμβρίου. Αυτά τα δύο στοιχεία θα φωτίσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον οίκο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020. 

Ο Κρόνος από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου θα βρεθεί στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έπειτα θα επιστρέψει στον τρίτο και τον Δεκέμβριο θα περάσει πάλι στον Υδροχόο, μαζί με τον Δία όμως, κάτι πολύ καλό φυσικά. Όσο θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα είναι σημαντικό να ασχοληθείς με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και με την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. 

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι έξι συνολικά και οι τρεις πέφτουν μαζί στο διάστημα ενός μήνα το καλοκαίρι! Η πρώτη έρχεται στις 11 Ιανουαρίου, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Καρκίνο, φέρνοντας νέα που έχουν να κάνουν με εκπαίδευση, εκδόσεις, έναν στόχο, αλλά και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Στις πέντε Ιουνίου η επίσης σεληνιακή έκλειψη σχετίζεται με ένα οικονομικό θέμα ή συμφωνία που θα προχωρήσει. Στις 21 Ιουνίου η έκλειψη ηλίου στον Καρκίνο σημαίνει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα και ίσως ένα ταξίδι ή μια πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική εμπειρία.

Ίσως φτάσεις πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός στόχου σου. Και η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού έρχεται στις 5 Ιουλίου, είναι σεληνιακή και αφορά μια συμφωνία που φαίνεται ότι πρέπει να ολοκληρωθεί ή μια νέα γνωριμία. Στις 30 Νοεμβρίου η έκλειψη προβλέπεται ερωτική, αλλά και σημαντική για τα οικονομικά, η πιο σημαντική όμως είναι αυτή που πραγματοποιείται στις 14 Δεκεμβρίου και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης