Ιχθύες

Ανάμεσα στους πολύ κεντρικούς τομείς τη νέα χρονιά θα είναι η κοινωνική σου ζωή, η δικτύωση, οι φιλικές σχέσεις και οι πραγματικές επιθυμίες και ανάγκες σου. Από τη μία μεριά τα πράγματα μπορεί να φαίνονται απλά με τις επιθυμίες. Αυτό που θέλω, θα σκέφτεσαι, είναι αυτό που μου αρέσει και αυτό που θα επιδιώξω. Φυσικά, δεν είναι πάντα έτσι. Πολλές φορές αυτό που θέλουμε δεν έρχεται ακριβώς στην επιφάνεια, επειδή μπορεί να μην θέλουμε να το θέλουμε για τους λόγους μας.

Αξίζει όμως όταν το συνειδητοποιούμε, να το επεξεργαζόμαστε, αν μη τι άλλο για να μην ασχολούμαστε με άλλα πράγματα που λειτουργούν απλώς ως υποκατάστατα. Στον ενδέκατο οίκο σου λοιπόν, που αφορά όλους αυτούς τους τομείς, βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό μαζί ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, δύο αυστηροί πλανήτες. Φιλίες μπορεί να κλονίστηκαν, άλλες μπορεί να δημιουργήθηκαν, άλλες να μεταμορφώθηκαν και άλλες να επανήλθαν.

Όμως από τον Δεκέμβριο που μόλις έφυγε, κάτι άρχισε να αλλάζει. Μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα είναι πλέον και ο Δίας στο ίδιο σημείο, ο πλανήτης που σχετίζεται με την τύχη, τις θετικές εξελίξεις και την αφθονία και φυσικά όλα αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Επιπλέον, είχαμε και μια σπουδαία έκλειψη Ηλίου στο ίδιο σημείο τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου. Όλη η χρονιά θα έχει τις θετικές επιρροές, και του Δία, και της εν λόγω έκλειψης. 

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τον ενδέκατο οίκο σου και θα βρεθεί στον δωδέκατο. Τον Ιούλιο θα επιστρέψει στον Αιγόκερω και θα αποχωρήσει πάλι για τον Υδροχόο τον Δεκέμβριο, μαζί με τον Δία, κάτι που είναι πολύ θετικό. Η φετινή παραμονή του στον Υδροχόο είναι ακόμη μια ένδειξη ότι θα ασχοληθείς περισσότερο με εσωτερικά θέματα. Ίσως είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις μια σημαντική ενδοσκόπηση ή και θεραπεία. Πάντως, οι εσωτερικές αυτές διεργασίες είναι σίγουρο ότι θα σε εξελίξουν και θα κατευθυνθείς εκεί που τελικά θέλεις. 

Οι εκλείψεις της χρονιάς αρχίζουν από τώρα, με πρώτη την έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο στις 11 Ιανουαρίου. Σχετίζεται με μια ερωτική υπόθεση η οποία μπορεί να ξεκαθαριστεί αυτή την περίοδο. Ή με την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού έργου. Στις 5 Ιουνίου η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη ρυθμίζει ένα επαγγελματικό θέμα. Στις 21 Ιουνίου η ηλιακή αυτή τη φορά έκλειψη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα στη ζωή σου ή ένα νέο δημιουργικό έργο ή και την απόφαση για ένα παιδί. Στις 5 Ιουλίου έχουμε άλλη μία σεληνιακή έκλειψη, αυτή τη φορά στον Αιγόκερω, που μπορεί να σε εισαγάγει σε μια ομάδα ή να σε κάνει να επανεξετάσεις μια σχέση.

Όπως καταλαβαίνεις, το καλοκαίρι θα έχουμε τρεις εκλείψεις στο διάστημα ενός μήνα και η ένταση ίσως θα είναι αρκετή. Στις 30 Νοεμβρίου η έκλειψη Σελήνης στον τέταρτο οίκο σου σχετίζεται με ένα θέμα που αφορά το σπίτι και θα προχωρήσει και στις 10 Δεκεμβρίου, η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη θα ανοίξει νέους δρόμους στα επαγγελματικά σου. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12