Παρθένος

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 φαίνεται ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά και μάλιστα η έμφαση αυτή θα είναι πολύ θετική και θα φέρει ικανοποίηση και μια αίσθηση πληρότητας. Στον οίκο αυτό βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα και η συνύπαρξή τους αυτή κάποιες φορές ήταν πιεστική και δύσκολη.

Όμως τον Δεκέμβριο που μας πέρασε το σκηνικό άρχισε να αλλάζει επειδή μαζί τους βρέθηκε και ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων. Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου μια απίστευτα καλή έκλειψη Ηλίου, που δείχνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες. Ο Δίας μάλιστα θα παραμείνει σε αυτό το σημείο μέχρι τον επόμενο Δεκέμβριο, οπότε αυτή τη χρονιά μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις παιδιά, να ζήσεις έναν μεγάλο έρωτα, να βγάλεις τον πιο δημιουργικό εαυτό σου προς τα έξω. 

Ο Κρόνος θα κάνει ένα διάλειμμα από αυτόν τον οίκο και από τις 22 Μαρτίου έως τις 22 Ιουλίου θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σημαίνει ότι εκείνη την περίοδο θα πρέπει να προσέξεις τα εξής: να μην αναλαμβάνεις περισσότερη δουλειά από όση μπορείς να αντέξεις, γιατί μπορεί ο φόρτος να είναι αρκετός. Επίσης καλό θα ήταν να έχεις όσο πιο οργανωμένη καθημερινότητα γίνεται. 

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς έρχεται στις 11 Ιανουαρίου, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Καρκίνο, είναι σημαντική γιατί μπορεί να σε εισαγάγει σε μια νέα ομάδα ανθρώπων ή να αποτελέσει αφορμή για μια νέα φιλική σχέση. Οι επόμενες τρεις εκλείψεις έρχονται μαζεμένες στο διάστημα ενός μήνα το καλοκαίρι.

Στις 5 Ιουνίου η έκλειψη Σελήνης στον τέταρτο οίκο σου μπορεί να κλείσει ένα θέμα με ένα σπίτι ή που σχετίζεται με την οικογένεια. Στις 21 Ιουνίου η έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο φέρνει ευκαιρίες στην κοινωνική σου ζωή και δρομολογεί μια βαθύτερη επιθυμία σου. Στις 5 Ιουλίου και τις γύρω μέρες μπορεί να ερωτευτείς ή να σου γίνει μια δημιουργική πρόταση. Στις 30 Νοεμβρίου, η έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους έχει ενδιαφέρον για επαγγελματικές εξελίξεις και στις 14 Δεκεμβρίου η έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη προωθεί ένα θέμα που αφορά τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και το σπίτι. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός