Αιγόκερως

Το 2020 είναι η χρονιά σου και αυτό έχει ήδη αρχίσει να γίνεται προφανές από τον Δεκέμβριο του 2019. Αρχικά, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα ταυτόχρονα στο ζώδιό σου, εδώ και κάποια χρόνια οι αλλαγές είναι τεράστιες. Βέβαια, Κρόνος και Πλούτωνας μαζί είναι ένας δυνατός συνδυασμός που μπορεί να λειτούργησε πιεστικά κάποιες φορές. Όμως όλα άρχισαν να αλλάζουν από όταν ήρθε και ο Δίας στο ζώδιό σου, ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων.

Ο Δίας θα μείνει μαζί σου όλον τον χρόνο, μέχρι τον Δεκέμβριο, και θα μειώσει τις πιέσεις του Κρόνου ενώ θα ανοίγει πόρτες που πρωτύτερα δεν μπορούσες να φανταστείς ότι θα ανοίξουν. Εκτός από τον Δία όμως, η έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιό σου στο τέλος του Δεκεμβρίου του 2019 είναι μια ένδειξη απίστευτων ξεκινημάτων και ευκαιριών όλη τη χρονιά. 

Θα κάνεις και ένα διάλειμμα από τον Κρόνο: από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου θα περάσει στον Υδροχόο και έπειτα θα επιστρέψει στο ζώδιό σου, από το οποίο θα αποχωρήσει οριστικά και θα βρεθεί, μαζί με τον Δία (πολύ καλό αυτό) στον Υδροχόο πάλι. Η ανακούφιση που θα νιώσεις χωρίς τη σκιά του θα είναι μεγάλη. Όταν θα επιστρέψει μάλιστα θα είναι η “καλή” του περίοδος, κατά την οποία θα αφήσει και κάτι καλό λίγο πριν φύγει. Μην ξεχνάμε ότι είναι και κυβερνήτης σου, οπότε “καταλαβαινόσαστε” πολύ περισσότερο από ό, τι συμβαίνει με άλλα ζώδια. Όσο θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα πρέπει να οργανώσεις τα οικονομικά σου, αλλά το ότι θα είναι και ο Δίας μαζί του σημαίνει ότι θα έρθουν πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. 

Οι εκλείψεις της χρονιάς ξεκινούν από τώρα, στις 11 Ιανουαρίου έχουμε μια έκλειψη Σελήνης στον έβδομο οίκο σου, η οποία μπορεί να σχετίζεται με ένα ξεκαθάρισμα σε μια σχέση ή συνεργασία. Στις 5 Ιουνίου φαίνεται ότι με την έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη κάτι έρχεται στην επιφάνεια ίσως μια σημαντική πληροφορία. Στις 21 Ιουνίου μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση ή συνεργασία και στις 5 Ιουλίου, όλη αυτή η ένταση που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι με τις εκλείψεις τελειώνει με μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου που ξεκαθαρίζει τα πάντα και νιώθεις εντελώς brand new. Η έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει ή να ολοκληρώσει θριαμβευτικά ένα πρότζεκτ και στις 14 Δεκεμβρίου η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη σε ανανεώνει σε εσωτερικό επίπεδο και συνειδητοποιείς ότι αυτή η χρονιά ήταν απίστευτα θετική για την εξέλιξή σου. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος