Κριός

Η νέα χρονιά ήρθε και σε βρίσκει έτοιμο-η να κάνεις τεράστια βήματα στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό είναι ότι στον δέκατο οίκο σου που αφορά αυτόν τον τομέα βρίσκονται ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, κάτι που σημαίνει ότι αντιμετώπισες ορισμένες δυσκολίες, που σε βοήθησαν όμως να αναζητήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις και σου δίνει νόημα. Όμως ξαφνικά τον Δεκέμβριο που πέρασε το σκηνικό άλλαξε, μαζί τους βρέθηκε και ο Δίας και η ενέργεια αλλάζει εντελώς.

Ο Δίας είναι ο πιο θετικός και γενναιόδωρος πλανήτης και ο συνδυασμός του με τους άλλους δύο συν την καλύτερη έκλειψη (ever όμως) που πραγματοποιήθηκε τέλος Δεκεμβρίου, φέρνει ένα εντελώς νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα.

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου ο Κρόνος μάλιστα θα φύγει πλέον από τα επαγγελματικά σου και θα νιώσεις μια τεράστια ανακούφιση, βέβαια δεν θα φύγει οριστικά. Θα επιστρέψει και θα ξαναφύγει στο τέλος της χρονιάς. Όσο θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα τεστάρει λίγο τις φιλικές σου σχέσεις και μπορεί να χρειαστεί κι εσύ να τις τεστάρεις μαζί του. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα έχουν σημαντική επιρροή στη ζωή σου και να εισαχθείς σε ομάδες στις οποίες να νιώθεις ότι πραγματικά “ανήκεις”. 

Οι εκλείψεις της χρονιάς ξεκινούν από πολύ νωρίς. Η πρώτη, στις 11 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει μια αλλαγή στο σπίτι, μπορεί για παράδειγμα να αποφασίσεις μια μετακόμιση ή αλλαγή περιοχής. Ίσως να γίνουν και κάποιες ξεκαθαριστικές συζητήσεις με την οικογένεια. Στις 5 Ιουλίου η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να σχετίζεται με ένα ταξίδι ή με την απόφασή σου για σπουδές. Τον ίδιο μήνα έχουμε άλλη μία έκλειψη στον Καρκίνο, στις 21, αυτή τη φορά Ηλιακή που σχετίζεται με ένα νέο ξεκίνημα ίσως οικογενειακό. Στις 5 Ιουλίου άλλη μία Σεληνιακή (το καλοκαίρι είναι γεμάτο εκλείψεις όπως βλέπεις) που αφορά μια επαγγελματική εξέλιξη. Οι εκλείψεις στις 30 Νοεμβρίου και στις 14 Δεκεμβρίου αφορούν περισσότερο την κοινωνική σου ζωή και ταξίδια και αποτελούν ενδείξεις ότι αυτή η χρονιά αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος