Τοξότης

Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά σου, έναν τομέα που έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια. Από τη μία ο Κρόνος βρισκόταν στο ζώδιό σου και αυτό ήταν από μόνο του δύσκολο, από την άλλη πέρασε στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και εκεί συνάντησε τον Πλούτωνα. Όμως το σκηνικό άρχισε ήδη να αλλάζει ξαφνικά από τον Δεκέμβριο που πέρασε. Μαζί τους βρέθηκε και ο Δίας, κυβερνήτης σου και πλανήτης της αφθονίας, της θετικότητας και της επέκτασης.

Φυσικά η διέλευσή του από τον οίκο των οικονομικών είναι κάτι που πραγματικά θέλουν όλοι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι και ότι στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου μια από τις καλύτερες ηλιακές εκλείψεις των τελευταίων χρόνων και αυτή η έκλειψη μαζί με τον Δία και τις εκπληκτικές όψεις του με άλλους πλανήτες καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020 θα φέρουν επιτέλους καλύτερες μέρες στα οικονομικά. 

Ο Κρόνος μάλιστα θα κάνει ένα διάλειμμα από αυτόν τον οίκο και θα νιώσεις μια έντονη ανακούφιση. Από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου θα βρεθεί στον Υδροχόο, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που αφορά τις συμφωνίες, την επικοινωνία και τα συμβόλαια, έναν οίκο από τον οποίο δεν θα επηρεάζει ιδιαίτερα τη ζωή σου. Έπειτα θα επιστρέψει μέχρι τον Δεκέμβριο στον Αιγόκερω και μετά πάλι στον Υδροχόο, μαζί με τον Δία (τον Δεκέμβριο του 2020). 

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι έξι και η πρώτη έρχεται στις 11 Ιανουαρίου, είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στον Καρκίνο. Μπορεί να φέρει ή να ολοκληρώσει μια οικονομική συμφωνία. Οι επόμενες τρεις εκλείψεις έρχονται όλες μαζί σε διάστημα ενός μήνα το καλοκαίρι. Η πρώτη, στις 5 Ιουνίου, είναι επίσης σεληνιακή και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, είναι αρκετά συναισθηματική και φαίνεται ότι ολοκληρώνεις κάτι που προετοιμάζεις αρκετό καιρό. Η δεύτερη, στις 21 Ιουνίου, είναι ηλιακή και φέρνει νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες στα οικονομικά. Και αυτή στις 5 Ιουλίου συνδέεται με τα οικονομικά σου, οπότε καταλαβαίνεις ότι αυτός ο τομέας θα έχει θαυμάσιες εξελίξεις και λόγω εκλείψεων. Στις 30 Νοεμβρίου με τη σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους μπορεί να επισημοποιηθεί μια σχέση και στις 14 Δεκεμβρίου με την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου συνειδητοποιείς πόσο απίστευτα πράγματα έγιναν αυτόν τον χρόνο και πόσο έτοιμος είσαι για νέα και δυναμικά ξεκινήματα τον επόμενο. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως