Ζυγός

Αυτή τη χρονιά το ενδιαφέρον θα στραφεί κατά κύριο λόγο στην οικογένεια και σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Σε αυτό το σημείο βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό ο Πλούτωνας και ο Κρόνος και μπορεί να ανέλαβες ξαφνικά κάποιες ευθύνες και γενικά να πιέστηκες αρκετά με αυτούς τους τομείς. Αυτό όμως το σκηνικό άρχισε να αλλάζει μόλις από τον προηγούμενο μήνα.

Ο Δεκέμβριος που μόλις πέρασε είχε τα εξής δύο σπουδαία νέα: το πρώτο είναι ότι ο Δίας, που είναι πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της θετικότητας, πέρασε στο ίδιο σημείο και το δεύτερο είναι ότι στο τέλος του μήνα πραγματοποιήθηκε εκεί μια πολύ θετική έκλειψη Ηλίου. Όλη αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη σημαντικές και θετικές εξελίξεις λοιπόν και πλέον η επιρροή του Πλούτωνα και του Κρόνου θα είναι περισσότερο γενναιόδωρη. 

Ο Κρόνος από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου θα βρεθεί στον Υδροχόο, η διέλευση αυτή θα είναι προσωρινή, θα επιστρέψει δηλαδή στον Αιγόκερω και τον Δεκέμβριο θα ξαναβρεθεί στον Υδροχόο μαζί με τον Δία, κάτι που είναι εκπληκτικό. Όσο θα βρίσκεται φέτος στον πέμπτο οίκο σου μπορεί να αναλάβεις ευθύνες που σχετίζονται με την ανατροφή ενός παιδιού ή να πάρεις κάποια μαθήματα σχετικά με τα συναισθηματικά και τον έρωτα, τα οποία θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. 

Οι εκλείψεις της χρονιάς έχουν ενδιαφέρον επίσης. Στις 11 Ιανουαρίου μια σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο και στις 21 Ιουνίου μια ηλιακή στο ίδιο σημείο είναι ενδείξεις επαγγελματικών εξελίξεων, ειδικά με τη δεύτερη το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι παρεμπιπτόντως, στη διάρκεια ενός μήνα έχουμε τρεις εκλείψεις! Εκτός από αυτήν στις 21 Ιουνίου έχoυμε και μία στις 5 Ιουνίου που δείχνει την ολοκλήρωση μιας γνωριμίας ή ενός συμβολαίου και μία στις 5 Ιουλίου που αφορά μια υπόθεση με το σπίτι, ίσως την απόφαση για μια μετακόμιση.

Στις 30 Νοεμβρίου μπορεί να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός ενός σημαντικού ταξιδιού ή να ολοκληρωθεί μια εκπαίδευση ή να επιτευχθεί ένας στόχος και στις 14 Δεκεμβρίου με την έκλειψη Ηλίου στον Τοξότη ίσως μιλάμε για ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε επίπεδο δικτύωσης, συνεργασιών και γνωριμιών. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός