Καρκίνος

Τη νέα χρονιά θα δοθεί τεράστια έμφαση στις σχέσεις όλων των ειδών, τις συνεργασίες και τη συναισθηματική σου ζωή κυρίως. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας βρίσκονται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με αυτούς τους τομείς, ενώ μαζί τους είναι από τον Δεκέμβριο και ο Δίας, ο πιο τυχερός και γενναιόδωρος πλανήτης.

Η τάση να εστιάσεις στις σχέσεις, και οι ευκαιρίες και τα νέα ξεκινήματα άρχισαν ήδη από τον Δεκέμβριο που μας πέρασε με την είσοδο του Δία σε αυτό το σημείο και με την σούπερ έκλειψη στο ίδιο σημείο στο τέλος του Δεκεμβρίου. 

Ο Κρόνος θα αποχωρήσει προσωρινά από τον οίκο των σχέσεων (και θα φροντίζει για αυτές ακόμα πιο ανενόχλητος ο Δίας) από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου. Σ’ αυτό το διάστημα θα βρεθεί στον όγδοο οίκο σου και θα κάνει ένα ξεκίνημα για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ειδικά χρέη, κληρονομικά και χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους και θα είναι μια πολύ καλή αρχή αυτή. 

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς πραγματοποιείται στις 11 Ιανουαρίου και μάλιστα στο ζώδιό σου! Είναι σεληνιακή και δείχνει ότι κάτι σημαντικό για σένα ολοκληρώνεται. Στις 5 Ιουνίου η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να φέρει ένα νέο πρότζεκτ ή να ολοκληρώνεις σ’ αυτή τη φάση κάτι σχετικό με την εργασία. Στις 21 Ιουνίου η έκλειψη Ηλίου αυτή τη φορά, πραγματοποιείται στο  ζώδιό σου και σηματοδοτεί ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα.

Και στις 5 Ιουλίου (σε ένα μήνα δηλαδή θα έχουμε τρεις εκλείψεις, πολύ καλά κατάλαβες) θα πραγματοποιηθεί μια σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω δηλαδή στον οίκο των σχέσεων, και θα οριστικοποιήσει μια σχέση ή συνεργασία. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30 Νοεμβρίου είναι μια ένδειξη τεράστιας ψυχολογικής προόδου που θα έχεις κάνει μέσα σε αυτήν τη χρονιά, ενώ η έκλειψη Ηλίου στις 14 στον Τοξότη φέρνει καλά νέα στον επαγγελματικό τομέα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Λέων