Υδροχόος

Κατά το μεγαλύτερο τμήμα του 2020 θα δώσεις έμφαση περισσότερο σε εσωτερικά θέματα, στην προσωπική σου εξέλιξη και αυτοβελτίωση, όπως τη νοείς εσύ, ώστε να είσαι καλά με τον εαυτό σου και αυτούς που θέλεις κοντά σου. Ήδη στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση, τη δημιουργική μοναχικότητα, τη διαίσθηση και το παρασκήνιο, βρίσκονται εδώ και χρόνια ο Κρόνος με τον Πλούτωνα και μπορεί κάποιες στιγμές αυτοί οι τομείς να σε δυσκόλευαν. Αυτό άρχισε να αλλάζει από τον Δεκέμβριο που πέρασε, για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της θετικότητας πέρασε και αυτός στο ίδιο σημείο, ενώ μια εκπληκτική έκλειψη Ηλίου πραγματοποιήθηκε εκεί στις 26. Αυτά τα δύο είναι φυσικά καθοριστικά για όλη τη νέα χρονιά. 

Από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 22 Ιουλίου ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, όπως βλέπεις αυτή θα είναι μια “δοκιμαστική” περίοδος, αργότερα, τον Δεκέμβριο, ο Κρόνος θα βρίσκεται πλέον μαζί σου για αρκετό καιρό, και τον πρώτο χρόνο μαζί με τον Δία – κάτι που είναι πολύ θετικό. Φέτος μπορεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες, όπως μια νέα εργασία ή το μεγάλωμα ενός παιδιού ή την ηγεσία μιας ομάδας. Γενικά ο Κρόνος έχει τη φήμη ότι είναι πιεστικός, αλλά αν προσπαθείς να διεκπεραιώνεις σωστά τις αποστολές σου, τότε οι επιβραβεύσεις του είναι καλύτερες και από του Δία. 

Οι εκλείψεις φέτος ξεκινούν από τώρα, με την πρώτη στις 11 Ιανουαρίου, η οποία είναι σεληνιακή στον έκτο οίκο σου και σε βρίσκει να ολοκληρώνεις ή να ξεκινάς ένα νέο πρότζεκτ. Άλλη μία σχετικά με την εργασία έρχεται στις 21 Ιουνίου, η οποία είναι ηλιακή και αποτελεί ένδειξη νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών. Στις 5 Ιουνίου η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη ξεκαθαρίζει τη θέση σου σε μια ομάδα ή μια φιλική σχέση, ενώ στις 5 Ιουλίου η έκλειψη στον Αιγόκερω σε παροτρύνει να βρεις την ησυχία σου λίγο, ίσως να βάλεις λίγες μέρες από την άδειά σου εκείνη την περίοδο. Όπως βλέπεις, το καλοκαίρι σε διάστημα ενός μήνα έχουμε τρεις εκλείψεις, οπότε από 5 Ιουνίου μέχρι 5 Ιουλίου η περίοδος μπορεί να είναι αρκετά συναισθηματική. Έχουμε και συνέχεια, στις 30 Νοεμβρίου ξεκαθαρίζεται μια σχέση πιθανότατα ερωτική με την έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου η ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη μπορεί να φέρει νέες σχέσεις και μια πολύτιμη αίσθηση ότι “ανήκεις”. 

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες