Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΔΑ

Τα BiWood Handmade αντλούν έμπνευση κατευθείαν από την φύση

Μια οικογενειακή επιχείρηση με αγάπη για την φύση και την ομορφιά, επιχειρεί να κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται ξεχωριστή με τις δημιουργίες της.

Τα αξεσουάρ που επιλέγουμε να πλαισιώσουμε το ντύσιμό μας, είναι εκείνα που του δίνουν την μοναδικότητα που αποζητούμε όλοι από το στυλ μας. Αν έχεις στην κατοχή σου ένα κομμάτι BiWood Handmade όμως, κατά πάσα πιθανότητα, έχεις πάνω σου κάτι που δεν έχει κανείς άλλος. «Τα σχέδια που κατασκευάζουμε λόγω της τεχνοτροπίας και πολλές φορές των κομματιών ξύλου που χρησιμοποιούμε, κοσμούν αποκλειστικά και μόνο μια γυναίκα» λέει χαρακτηριστικά η Ελπινίκη Μπίμπη, ιδιοκτήτρια του brand.

Τα BiWood Handmade ξεκίνησαν από την αγάπη που είχε ο πατέρας της Ελπινίκης για το ξύλο και την μοναδικότητά του. Αυτή του η αγάπη ήταν που τον οδήγησε πριν δυο χρόνια να δημιουργήσει μια ξύλινη τσάντα. «Έχοντας 50 χρόνια εμπειρίας πάνω στο ξύλο και λάτρης του πρωτοποριακού, με τη βοήθεια του αδερφού μου Σωτήρη, κατασκεύασαν μια τσάντα , που πλέον κοσμεί το εργαστήριο μας, ως η πρώτη απόπειρα να πλησιάσουμε το γυναικείο στυλ». Στόχος των BiWood Handmade, είναι κάθε γυναίκα να αισθάνεται όμορφη και ξεχωριστή με αυτό που επιλέγει να φορέσει και να το συνδυάσει με την προσωπικότητά της.

Η έμπνευση για κάθε καινούριο σχέδιο της BiWood Handmade έρχεται κατευθείαν από την ίδια την φύση. «Ένα απλό κομμάτι ξύλο ελιάς ή καστανιάς μπορεί από μόνο του να αποτελέσει για εμάς πηγή έμπνευσης. Η φύση δημιουργεί από μόνη της “κοσμήματα” και εμείς απλώς προσθέτουμε τις τελευταίες πινελιές.  Ωστόσο, προσπαθούμε όλοι μαζί να σκεφτούμε το ξεχωριστό και ιδιαίτερο σχέδιο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον κάθε γυναίκας. Ακολουθούμε τη μόδα, όμως πιστεύουμε πως τη μόδα τη δημιουργεί κάθε γυναίκα μόνη της», δηλώνει η Ελπινίκη Μπίμπη. Όσο για το ξύλο που χρησιμοποιείται στις συλλογές της BiWood Handmade, αυτό προέρχεται πάντοτε από ξυλεία που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. 

Η BiWood Handmade είναι οικογενειακή υπόθεση και όραμα των δημιουργών της είναι να αγαπήσει ο κόσμος καθετί χειροποίητο και να το βάλει στη ζωή του με οποιοδήποτε τρόπο και νέοι Έλληνες σχεδιαστές να μπορέσουν να εδραιωθούν με τις δικιές τους δημιουργίες παγκόσμια στο χώρο της μόδας. «Μια δύσκολη δοκιμασία, που όμως αξίζει να αναγνωρισθεί. Το ίδιο ευχόμαστε, ελπίζουμε και δουλεύουμε καθημερινά και εμείς για το δικό μας brand, τα δικά μας και δικά σας αγαπημένα BiWoods».

Facebook: BiWood Handmade Wooden Bags
Instagram: biwood_bags
Τηλέφωνο: 22950-74977
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.