Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
SPONSORED

Θες να οδηγείς καινούργιο αυτοκίνητο κάθε τέσσερα χρόνια; Το leasing ιδιωτών είναι η απάντηση που ψάχνεις

Η LeasePlan σου προσφέρει όλα τα εργαλεία που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη.

Στην Ελλάδα είμαστε πολύ κοντά στην παράδοση. Αυτό φαίνεται ακόμα και από τον τρόπο που ζούμε την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που γλεντάμε, τον τρόπο που επικοινωνούμε. Αυτή η προσήλωση μας στην παράδοση, είναι που μας κάνει και τόσο ξεχωριστούς, αν και καμιά φορά γινόμαστε λίγο πιο παραδοσιακοί και συντηρητικοί απ’ όσο πρέπει. Υπάρχουν φορές που δυσκολευόμαστε να ξεφύγουμε από τις νόρμες του παρελθόντος και να εμπιστευτούμε τα νέα δεδομένα. Είναι σημαντικό να μπορούμε να κρατήσουμε από το παρελθόν όλες τις παραδοσιακές αξίες, αλλά να εφαρμόσουμε σε αυτές εργαλεία και εκσυγχρονισμένες μεθόδους, που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. 

Δεν είναι εύκολο η κάθε κοινωνία να αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη και δεν είναι και αναγκαίο. Μπορεί όμως να ξεκινήσει, κάνοντας μικρά βήματα προς το μέλλον. Ένα τέτοιο βήμα θα μπορούσε να είναι και η αλλαγή των αυτοκινήτων που οδηγούμε. Στους δρόμους της χώρας μας κυκλοφορούν ακόμα αυτοκίνητα με πολλά χρόνια «στην πλάτη τους», τα οποία το μόνο που κάνουν είναι να επιβαρύνουν το περιβάλλον, την ώρα που η τεχνολογία μας προσφέρει λύσεις, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Βέβαια η αγορά νέου αυτοκινήτου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί παράγοντες, με κυριότερο τον οικονομικό. Εδώ είναι που έρχεται η LeasePlan, να δώσει τη λύση, που ακούει στη φράση leasing ιδιωτών. 

Τα Special Deals της LeasePlan, σου δίνουν τη δυνατότητα να αλλάζεις το αυτοκίνητο σου κάθε τέσσερα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα να απολαμβάνεις υπηρεσίες ασφάλισης και συντήρησης με σταθερό μίσθωμα. Με αυτόν τον τρόπο ξέρεις πως ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο που οδηγείς, έχει την φροντίδα των ειδικών της LeasePlan και δεν χρειάζεται να έχεις κανένα άγχος, παρά μόνο να απολαμβάνεις την εμπειρία της οδήγησης. Το οικονομικό κομμάτι είναι κάτι που αποθαρρύνει πολλούς Έλληνες να εμπιστευτούν το leasing ιδιωτών, καθώς υπάρχει μια λανθασμένα παγιωμένη πεποίθηση ότι είναι πολύ ακριβό σε σχέση με την αγορά αυτοκινήτου. Κι εδώ όμως μπορούμε να δούμε πως έχει παίξει ρόλο η προσκόλλησή μας στο παρελθόν, αφού με έναν προσεκτικό υπολογισμό μπορείς να δεις πως σε βάθος τετραετίας συνυπολογίζοντας τα κόστη αγοράς, service και μικτής ασφάλειας, είναι εμφανές πως το leasing ιδιωτών μπορεί να μην έχει χρηματική διαφορά, συγκριτικά με την αγορά αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα αν το αυτοκίνητο που επιλέξετε είναι υβριδικό, ή ακόμα περισσότερο αν είναι ηλεκτρικό, τότε το πολύ χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης και οι παροχές του leasing, μάλλον κάνουν την επιλογή αυτονόητη.

Το leasing ιδιωτών είναι κάτι που εμπιστεύονται ήδη εκατομμύρια οδηγοί ανά τον κόσμο και η LeasePlan το συστήνει και στους Έλληνες οδηγούς, προσφέροντάς τους ένα εργαλείο για να βελτιώσουν τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό τους μέλλον. Οι ανάγκες μας μπορεί να αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο, που σημαίνει ότι ίσως θα χρειάζεται να αλλάζει και το όχημα που οδηγούμε. Για παράδειγμα, αν γίνεις γονιός, δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία πώλησης του παλιού αυτοκινήτου και αγοράς καινούργιου. Μπορείς να εμπιστευτείς το leasing ιδιωτών και αν η οικογένεια μεγαλώσει κι άλλο, μπορείς να το εμπιστευτείς ξανά.

Το αυτοκίνητο είναι ένα εργαλείο που θα πρέπει να κουμπώνει στις εκάστοτε ανάγκες εκείνου που το οδηγεί και όχι να συμβαίνει το αντίθετο. Η LeasePlan σου προσφέρει όλα τα εργαλεία που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την οδήγηση πιο ξένοιαστη. 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.