Ρώτησα τον The Boy αν ήθελε να του πάρω συνέντευξη. Δεν ήθελε.

Τον ρώτησα αν προτιμούσε να διαλέξω ένα στιχάκι από το κάθε τραγούδι του American Unicorn (Inner Ear) κι εκείνος να γράψει μία μικρή ιστορία με αφορμή αυτό το στιχάκι. Το προτιμούσε.

Κι εγώ τελικά.

popaganda_the boy

“I know his name. It begins with an S” – S the player

http://youtu.be/f8ZVmG3ZamY

Κάστινγκ σε διαφημιστική εταιρία για τον ρόλο του Σατανά. Ο ΝτεΝίρο τρώει το αυγό με χάρη στο πακσοτ.Ο Τιμ Κάρυ χωνεύει μωρά και χάνει την διανομή. Εγω έβαλα θαμπς απ στα μπιφτεκοειδή παράσιτα των Ανατριχίλων. Ο σκοπός του κακού είναι ο αφανισμός μας. Οφείλουμε να σεβαστούμε και τις δικές του ανάγκες.

“Soon this death will be proposed to you. It was that death we talked about.” – Meet the angels

http://youtu.be/VK5TuZNMr2Q

“Οι άνθρωποι χωρίζονται σε αυτούς που κάνουν σχέδια για το πως θα είναι ο γάμος τους και σε αυτούς που κάνουν σχέδια για το πως θα είναι η κηδεία τους”. Οι κατσαριδάνθρωποι είναι έξω απο αυτή την εξίσωση. Απλά ψάχνουν ένα βρώμικο μέρος να το οικειοποιηθούν με θέα τα λευκά σκουπίδια .

“Film scene. Right. Wrong. I fear of kids that lie about their age.” – Catherine O’Hara

http://youtu.be/UQLQA1HzUF4

Μας κυβερνάνε οι γκαριόλες και οι μπάναροι του facebook. Αυτό σημαίνει οτι πια θεωρείσαι νεκρός σε μικρότερη ηλικία απ’ οτι κάποτε. Στο μέλλον τα παιδιά θα κρύβουν χρόνια από το δημοτικό και θα τους κάνει η υπεραιωνόβια 40χρονη γιαγιά δώρο λίφτινγκ όταν τελειώνουν το λύκειο.

“Would you believe if I would tell you that I’m always scared of fun? …and always dream of a place that was never there.” – Supposed

http://youtu.be/LTk8idlUsVE

Εδώ και χρόνια ονειρεύομαι ενα κτίριο τη νύχτα. Βρίσκεται σε μια φανταστική οδό μεταξύ της Πατησίων και της Γ’ Σεπτεμβρίου. Μια φορά ξύπνησα και το όνειρο ήταν τόσο έντονο που πήγα μέχρι εκεί για να βεβαιωθώ οτι δεν υπάρχει (και για να πάρω και σάντουιτς απο τον κύριο Δημήτρη και την κυρία Νατάσα). Αν ήμουν ο πρωταγωνιστής του La Jetee αυτό το κτίριο θα γινόταν πραγματικότητα ως ο χώρος του θανάτου μου.

Στην επόμενη σελίδα: ποιος είναι ο Μπράιαν Λήθη;