ΑΓΟΡΑ

Ποιος ήταν αυτός στο Instagram της Δούκισσας Νομικού και του Σάκη Τανιμανίδη;

Τι μπορεί να συμβεί όταν σερφάρεις ασταμάτητα.

Κατεβάζουμε antivirus, καλύπτουμε τις κάμερες με μονωτικές ταινίες, δεν ανοίγουμε μέιλ με ύποπτα λινκ. Κάνουμε τους υπολογιστές μας απόρθητα φρούρια. Όλα αυτά για να προστατευτούμε από τους χάκερς που δυστυχώς παραμονεύουν σε κάθε γωνιά του διαδικτύου. Πλέον όμως το διαδίκτυο και κατά συνέπεια και οι κίνδυνοί του δεν βρίσκονται μόνο στην οθόνη του λάπτοπ μας αλλά κυριολεκτικά στην παλάμη μας.

Σχεδόν όλοι έχουμε από ένα έξυπνο κινητό, το οποίο δύσκολα ξεκολλάει από τα χέρια μας και το οποίο χρησιμοποιούμε από το για να μπούμε απλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανεβάζουμε φωτογραφίες, μέχρι για να δούμε τα επαγγελματικά μας μέιλ ή να κάνουμε μεταφορές χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό. Οι ίδιοι κίνδυνοι λοιπόν, ελλοχεύουν και στο μικρό αλλά καθόλου αθώο κινητό μας.

Υποτιθέμενα θύματα αυτού ακριβώς του κινδύνου «έπεσαν» και ο Σάκης Τανιμανίδης με την Δούκισσα Νομικού όταν ξαφνικά αντικαταστάθηκαν από έναν άγνωστο άντρα στα posts τους στο Instagram και μας έκαναν όλους να αναρωτηθούμε πώς και γιατί συνέβη αυτό.

Σήμερα όμως, αυτή η απορία θα λυθεί καθώς επρόκειτο για μια προσπάθεια της COSMOTE να μας ευαισθητοποιήσει σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν σερφάρουμε ή κάνουμε άλλες συναλλαγές από το κινητό μας.

Πλέον στα κινητά βρίσκονται πολλά από αυτά που είναι σημαντικά για μας, όπως φωτογραφίες, βίντεο, επαφές και αρχεία και είναι σημαντικό να τα προστατεύουμε, ώστε να μην πέσουν ποτέ σε λάθος χέρια.

Προστατευθείτε λοιπόν, για να μην την πατήσετε κι εσείς όπως η Δούκισσα και ο Σάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=6Kc5WRyfMl4&feature=youtu.be

Μάθετε περισσότερα εδώ.

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.