Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.09.2023

Pornhub 2018: Ποιες κατηγορίες πορνό προτίμησαν φέτος οι επισκέπτες του site στην Ελλάδα και τον κόσμο

Κορυφαία αναζήτηση για φέτος αναδεικνύεται η Stormy Daniels, η πορνοστάρ που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου λόγω του αμερικανού προέδρου Τραμπ.
Pornhub 2018: Ποιες κατηγορίες πορνό προτίμησαν φέτος οι επισκέπτες του site στην Ελλάδα και τον κόσμο

Κάθε χρόνο η εταιρεία πορνογραφικών ταινιών Pornhub κάνει την ετήσια ανασκόπησή της και συλλέγει στατιστικά στοιχεία σχετικά με το τι είδαν οι επισκέπτες του site της κάθε χρόνο. Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος τα αποτελέσματα κεντρίζουν το ενδιαφέρον και τη περιέργεια, καθώς είναι ιδιαίτερα ενδεικτικά, για τις προτιμήσεις των λαών του πλανήτη.

Σημειώνεται ότι η ιστοσελίδα του Pornhub είχε 33,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις, δηλαδή 5 δισεκατομμύρια περισσότερα από πέρυσι, οπότε τα στοιχεία της είναι και πιο ακριβή. Οι αναζητήσεις της κυμαίνονταν σε 962 το δευτερόλεπτο.

Κορυφαία αναζήτηση για φέτος αναδεικνύεται η Stormy Daniels, η πορνοστάρ που βρέθηκε στη δίνη του σκανδάλου λόγω του αμερικανού προέδρου Τραμπ. Kάθε φορά που το όνομά της ήταν φέτος στα πρωτοσέλιδα οι αναζητήσεις αυξάνονταν κατακόρυφα.

Ωστόσο το sex tape της Kim Kardashian παραμένει το δημοφιλέστερο βίντεο της ιστορίας του Pornhub καθώς κατά μέσο όρο το έβλεπαν 55 άτομα το λεπτό.

Επίσης, η πιο περιζήτητη κατηγορία αναδείχτηκε – και φέτος – το λεσβιακό σεξ, ενώ ακολουθεί η κατηγορία  hentai και η κατηγορία Milf. Από την άλλη, οι τρεις χώρες που τίμησαν περισσότερο τα πορνό του Pornhub ήταν οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία και η Ινδία.

Και οι Έλληνες τι είδαν; Όπως διακρίνουμε από τον χάρτη, ούτε οι Έλληνες αντιστάθηκαν στο λεσβιακό και δείχνουν να το προτιμούν.

Και κάποια ακόμη στατιστικά για τη χρονιά που φέυγει:

  • Κατά μέσο όρο, κάθε λεπτό της ημέρας προβάλλονται 207.405 βίντεο.

  • Σχεδόν 5 εκατομμύρια βίντεο μεταφορτώθηκαν στον ιστότοπο το 2018, με συνολική διάρκεια ένα εκατομμύριο ώρες!

  • Υπήρξαν περίπου 8 εκατομμύρια σχόλια για τα βίντεο φέτος

  • Υπήρχαν περισσότερες από 141 εκατομμύρια ψήφοι βίντεο

(Πηγή)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.