* Η σύμπραξη Felizol και The Boy οδήγησε στο Mother EP (Ntrop Recordings). Αυτό και ποιος ξέρει τι άλλο θα μας παρουσιάσουν μαζί πάνω στη σκηνή του six d.o.g.s το ερχόμενο Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

felizol-1

Ποιος είναι ο πρώτος δίσκος που αγόρασες; Πότε; Πού βρήκες τα λεφτά; Το Βleach  των Nirvana. Τοτε. Το 89-90;

Ποιος είναι ο τελευταίος; To American Unicorn του Τhe Boy.

Ποιοι είναι οι 3 δίσκοι που έχεις στη δισκοθήκη σου αλλά ντρέπεσαι γι’αυτό; Και ποιοι οι 3 που δεν έχεις και ντρέπεσαι ακόμη περισσότερο γι’ αυτό; Δεν ντρέπομαι για κανένα δίσκο, βιβλίο και ταινία που έχω αγοράσει. O όρος guilty pleasures ειναι για τους ενοχικούς και τους καμμένους.

Ποιους δίσκους έχεις δανειστεί από φίλους σου και δεν τους επέστρεψες ποτέ; Δεν δανείζομαι δισκους.

Ποια είναι η καλύτερη συναυλία που έχεις δει στη ζωή σου μέχρι σήμερα; Στέρεο Νόβα, την περίοδο του Τέλσον, το 93 ή το 94 στο Ρόδον

Ποιο είναι το πρώτο τραγούδι που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι sex, drugs και rock ‘n’ roll (το καθένα από αυτά ξεχωριστά); “Strider’s World” του Omar S.

Είναι πρωί Κυριακής. Το κεφάλι σου κοντεύει να σπάσει από τον πονοκέφαλο και το στομάχι σου είναι σαν πλυντήριο στη λειτουργία του στυψίματος. Δυσκολεύεσαι να θυμηθείς όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο βράδυ. Τι μουσική θα βάλεις να παίζει για να έρθεις στα ίσια σου; Δεν πίνω αλκοολ. Τις Κυριακές ακούω δίσκους της Ghost Box και ελληνικά.

Είσαι backstage, έτοιμος να ανέβεις στη σκηνή για μία συναυλία. Ξαφνικά σε ενημερώνουν ότι στο venue έχει έρθει ο David Bowie. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό σου; Δεν τρελαίνομαι για τον  Bowie. Aν ήταν ο Μichael Jackson, o Prince, οι Yello, οι KLF, ίσως να αγχωνόμουν.

Μιας και τον έφερε η κουβέντα: David Bowie ή Iggy Pop; Bryan Ferry και David Byrne.

Πόσες φορές στη ζωή σου μέχρι σήμερα έχεις μετανιώσει που παίζεις μουσική και δεν ζεις μία «κανονική» ζωή; Έχω μια κανονική ζωή. Κανονική ζωή δεν έχει ο Werner Herzog.

Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του Rob Gordon στο High Fidelity. Το έτερόν σου ήμισυ σε έχει μόλις αφήσει σύξυλο, της σέρνεις τον εξάψαλμο από το παράθυρο και όταν το κλείνεις, βάζεις τέρμα τη μουσική. Ποιο τραγούδι ακούγεται; Δεν το πολυθυμάμαι το High Fidelity. Υπάρχουν καλύτερες ταινίες να δει κανεις αν αγαπάει την pop την punk, τα κορίτσια και τα συνναφή. Το Vicious Lips (1986) του Albert Pyun για παράδειγμα.

http://youtu.be/KyhdXv7Ms2w

Τι μουσική άκουγες την τελευταία φορά που σου έκαναν παρατήρηση οι γείτονες για να χαμηλώσεις την ένταση; Τη δική μου. Έφτιαχνα μπότες όλη τη μέρα.

Κρατάς στα χέρια σου το τιμόνι ενός Delorean. Ποιες τρεις από τις παρακάτω χωροχρονικές περιόδους θα ήθελες να επισκεφτείς και γιατί; 1) To 1962 στην Ύδρα, με τον Leonard Cohen. 2) Το 1968 στην Καλιφόρνια, με τον Neil Young. 3) To 1960 στην Ινδία με τους Beatles. 4) Το 1973 στη Νέα Υόρκη με τους New York Dolls. 5) Το 1977 στο Λονδίνο με τον Joe Strummer. 5) Το 1979 στο Μάντσεστερ με τους Joy Σιάτλ. 6) Το 1987 στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αγγελάκα. 7) Το 1990 στο Seattle με τον Kurt Cobain. 8) Το 1993 στο Περιστέρι με τους Στέρεο Νόβα. Στo Παρίσι του 1901 να ακούσω τον Debussy.

Ποια μπάντα θα ήθελες να παίξει live στην κηδεία σου; Δε με ενδιαφέρει.

Με ποιον από τη «μεγάλη μπάντα του ουρανού» θα έκανες κολλητή παρέα; Δεν κάνω παρέα με μουσικούς.

Είναι τέλικα ο Morrissey ο Μεγαλοδύναμος; Δεν υπάρχει θεός.