Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΙΣΤΟΡΙΕΣ

Για τη Μαλβίνα δεν ισχύει το “Ουδείς Αναντικατάστατος”

Η σταρ που απεχθανόταν τη δόξα, μας το έσκασε σαν σήμερα και γράφουμε όσα πρόλαβε να πει, κόβοντας μας με αλήθεια την ανάσα.

Όσο η υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση βαθαίνει ταυτόχρονα στις ζωές μας, όλο και περισσότερο τα συστημικά μέσα βρίσκουν καταφύγιο στους φορείς εξουσίας, και φυσικά το αντίστροφο. Έτσι, οι τοίχοι της πόλης γεμίζουν διαρκώς με συνθήματα κατά των δημοσιογράφων, δυστυχώς όχι άδικα μιας και ο κλάδος μας πάει καιρός που ανέπνεε χωρίς τεχνική υποστήριξη. Οι φωτεινές εξαιρέσεις λαμπυρίζουν και κάπου εκεί χαμογελούν τα γαλανά μάτια της Μαλβίνας, που μας το έσκασε μια μέρα σαν και αυτή, έχοντας προλάβει να ανοίξει με κόπο τον δρόμο του να μπορούμε σήμερα να γράφουμε ελεύθερα.

Μια σταρ που αδιαφορούσε για τη δόξα, λάτρευε τον Ιαπωνικό κινηματογράφο και μισούσε την κριτική. Έκανε τρεις γάμους με τον πρώτο της στα 16 και απέκτησε τρία παιδιά.

«Γεννήθηκα νύφη, λέω σαν νύφη θα συνεχίσω να κάνω καριέρα. Και είμαι τόσο γεννημένη νύφη που ποτέ δεν κατάλαβα πώς χώρισα».

Εννοείται πως η Μαλβίνα είναι εκείνη που έχει πει πως: «Εγώ τον έρωτα τον αντιλαμβάνομαι σαν την πιο φοβερή χειραψία προς τη ζωή. Και ξέρω πως αν μου πάρεις τον έρωτα από μέσα μου θα μου πάρεις τη ζωή μαζί. Θα με στριμώξεις και θα με ταπεινώσεις άγρια με αυτό τον τρόπο», καθώς και πως: «Αν είναι κακό να σκοτώνεις τον πλησίον σου δίχως λόγο, είναι χίλιες φορές πιο κακό να ερωτεύεσαι και να αγαπάς τον πλησίον σου δίχως λόγο».

Η υπέροχη ύπαρξη με τα κοντοκουρεμένα μαύρα μαλλιά και τα λεπτά χαρακτηριστικά, συνήθιζε να φοράει στις εκπομπές της στρατιωτική στολή. «Στη γυναίκα η στολή σημαίνει υπόσχεση οικιακής τάξης. Μόνο οι άντρες, gay και straight, είναι σε θέση να εισπράξουν το φετίχ της στολής. Τη ρευστότητα του σώματος που καιροφυλαχτεί κάτω από το κέλυφος. Μόνο άντρας ερωτεύεται άντρα ένστολο ανυστερόβουλα».

Τόλμησε να τα βάλει με όλες τις εξουσίες, λέγοντας δημόσια πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τους έχει χεσμένους. «Σε μια χώρα και μια κοινωνία που τα χαρτιά είναι έτσι μοιρασμένα ώστε όλοι οι μέτριοι αυτού του κόσμου να κάθονται δίπλα σε έναν Διονύσιο Σολωμό κι έναν Άρη Βελουχιώτη δεν έχεις και πολλά να ελπίζεις».

Η Μαλβίνα, η κέλτικη λέξη malvenu, που θα πει αυτή που έχει παράξενα χαρακτηριστικά, γεννήθηκε καταχείμωνο και πέθανε κατακαλόκαιρο νικημένη από τον καρκίνο, έχοντας συμφωνήσει με τον Αναγνωστάκη πως: «Η χειρότερη ώρα, είναι η ώρα που ενδέχεται να ανακαλύψεις την ομοιότητα αυτών που αγαπάς, με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν». 

Η Μαλβίνα, ο πιο εκστατικός οίστρος, η γυναίκα που αν πρέπει να κρατήσουμε μόνο ένα από τα μαγικά που απλόχερα μοιράστηκε είναι το φυλαχτό που μας έδωσε, λέγοντας μας πως: «Κάθε άνθρωπος μπορεί να αγαπηθεί αρκεί να είναι συμβάν κι όχι σύμπαν». 

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.