Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.07.2022

Τζανάκης: «Θα ξεπεράσουμε τα 25.000 κρούσματα ημερησίως»

Εάν γινόταν μεγάλος αριθμός τεστ κορωνοϊού, θα είχαμε τώρα πάνω από 15.000 ημερήσια κρούσματα, τόνισε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας για το νέο πανδημικό κύμα στη χώρα.
Τζανάκης: «Θα ξεπεράσουμε τα 25.000 κρούσματα ημερησίως»

Για την άνοδο των ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού προειδοποίησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ εκτίμησε ότι αν στην χώρα μας γινόταν μεγάλος αριθμός τεστ, θα είχαμε τώρα πάνω από 15.000 ημερήσια κρούσματα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «αν δηλώνουμε όλα τα κρούσματα και αν κάνουμε τα τεστ που κάναμε τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, θα ξεπεράσουμε τα 25.000 κρούσματα».

Ο καθηγητής συνέχισε λέγοντας, «κοιτάξτε τον δικό σας τον εαυτό, πόσοι από σας γνωρίζουν τουλάχιστον έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε από το περιβάλλον τους που πάσχουν αυτήν τη στιγμή». Τόνισε μάλιστα ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι που διαγιγνώσκονται με κορωνοϊό να το δηλώνουν, ώστε να υπάρχει καταγραφή των κρουσμάτων.

Τέλος, τόνισε πως σε ένα ποσοστό 60-80% των περιστατικών περίπου, ο κορωνοϊός προκαλεί υψηλό πυρετό για δύο μέρες, πολύ μεγάλη κακουχία για μία εβδομάδα και έντονο πονοκέφαλο. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.