Δίδυμοι

Καλή χρονιά, Δίδυμε! Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα ολόκληρης της χρονιάς είναι ότι ο Δίας θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου μέχρι τις 10 Μαΐου και μετά πάλι από τέλη Οκτωβρίου. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας και όλη του η ενέργεια θα διοχετευτεί στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή τη χρονιά μπορείς να ξεκινήσεις κάτι νέο, να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες και να διαπρέψεις στον κλάδο σου. 

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο θα δοθεί αρκετή έμφαση και σε θέματα οικονομικών και κυρίως οικονομικών συμφωνιών και χρημάτων που μοιράζεσαι με άλλους. Μπορεί επίσης να έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου, να έχεις νέα που αφορούν την εκπαίδευση ή να οργανώσεις ένα ταξίδι. Λίγη προσοχή χρειάζεται από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και η επικοινωνία μπορεί να είναι ό, τι να ‘ναι. 

Η άνοιξη είναι η πιο σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σου. Ξεκινώντας με μια νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου στους Ιχθύς οι ευκαιρίες που έρχονται είναι πολλές. Λίγο αργότερα, στις 5 Απριλίου θα βρεθεί και η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο, ενώ στις 14 θα βρεθεί και ο Άρης εκεί. Που σημαίνει ότι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα είναι πολλές και πολύ σημαντικές. 

Στις 30 Απριλίου η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι γίνεται μια τεράστια εσωτερική πρόοδος. Οι εμπειρίες των τελευταίων χρόνων και ιδιαίτερα των τελευταίων μηνών σε οδηγούν στην ψυχολογική ωριμότητα και σε μια συναισθηματική ισορροπία. 

Στις 10 Μαΐου ο Δίας θα περάσει στον Κριό και θα αρχίσεις να δίνεις έμφαση και στις φιλικές σου σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση και την προβολή της δουλειάς σου. Οι φίλοι έχουν ιδιαίτερη σημασία αυτό το διάστημα και συμβάλλουν στην εξέλιξή σου, ακόμη και την επαγγελματική. Και στις 30 Μαΐου έρχεται μια εκπληκτική νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που δείχνει ότι ανανεώνεσαι και ξεκινάς ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο. 

Το καλοκαίρι είναι συνήθως η εποχή σου και το διάστημα στο οποίο ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου. Η Αφροδίτη από τις 22 Ιουνίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ενισχύει την εμφάνισή σου, την αυτοεκτίμησή σου και γενικότερα την ευημερία σου. Στις 28 η νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ενισχύσει τα οικονομικά σου και η Αφροδίτη από τις 17 Ιουλίου για έναν περίπου μήνα θα κάνει το ίδιο. Τον Αύγουστο αρχίζεις να βάζεις τα σχέδιά σου σε εφαρμογή και με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις 20 έχεις ενθουσιασμό, ενέργεια και πάθος. 

Μια από τις πιο ερωτικές και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς είναι ο Σεπτέμβριος. Ο κυβερνήτης σου θα βρίσκεται στον Ζυγό και η νέα Σελήνη στις 25 στο ίδιο σημείο και η Αφροδίτη από τις 29 επίσης εκεί είναι ενδείξεις ότι ο έρωτας είναι το κεντρικό θέμα και αυτού και του επόμενου μήνα. 

Ο Οκτώβριος, βέβαια, είναι πολύ προσανατολισμένος και στη δουλειά, ειδικά με την νέα Σελήνη έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 που δείχνει ότι ξεκινάει ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα. Οι δύο τελευταίοι μήνες του χρόνου είναι επικεντρωμένοι από τη μία πλευρά στη συντροφικότητα και την οικειότητα και από την άλλη στις επαγγελματικές συνεργασίες και τα κοινά οικονομικά – με πολύ καλές προοπτικές σε όλους αυτούς τους τομείς. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος