Ιχθύες

Καλή χρονιά, Ιχθύ! Ήδη από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας, της ευημερίας και των θετικών εξελίξεων και το να τον έχεις κοντά σου για αρκετούς μήνες είναι η απόλυτη ένδειξη ότι φέτος είναι η χρονιά σου. 

Ο Ιανουάριος είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας, με δικτύωση, νέες γνωριμίες, επαφές με φίλους και μια αίσθηση ότι ανήκεις και συνδέεσαι. Βέβαια ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου στον δωδέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη την πρώτη Φεβρουαρίου. Που σημαίνει ότι ταυτόχρονα θα αναζητάς ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και ότι θα είσαι πιθανώς σε μια φάση που οργανώνεις (ίσως μυστικά) μια νέα κίνηση. 

Η νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι γίνεται ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα μέσα σε αυτόν τον μήνα ή ότι έρχονται κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει αυτό το διάστημα. 

Την πρώτη Απριλίου η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και οι ευκαιρίες που τη συνοδεύουν αφορούν τον οικονομικό τομέα. Όμως ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για σένα και για δύο άλλους λόγους: Πρώτα από όλα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σου από τις 5 που σημαίνει ότι τα πράγματα γενικά θα γίνονται λίγο πιο εύκολα από ό, τι συνήθως. Και ότι θα συμβάλει στις θετικές οικονομικές και συναισθηματικές εξελίξεις. Και το καλύτερο είναι ότι μαζί της θα βρίσκεται και ο Άρης από τις 14! Αυτό το ντουέτο είναι ατρόμητο και όποτε συναντιούνται στο ίδιο ζώδιο συμβαίνει σίγουρα κάτι καλό. 

Ο Μάιος είναι επίσης εντυπωσιακός και δίνεται μεγάλη έμφαση κατά τη διάρκειά του στον οικονομικό τομέα. Πρόσεξε: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομιών σου από τις 2 και ο Δίας από τις 10! Μπορεί να αφήσει για λίγο το ζώδιό σου ο τελευταίος (μέχρι τις 28 Οκτωβρίου), αλλά αυτό συμβαίνει για να βελτιωθούν τα οικονομικά σου, οπότε μην παραπονιέσαι. 

Το καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα ερωτικό, ειδικά από τις 28 Ιουνίου και μετά, με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ο Ιούλιος φαίνεται ο μήνας του έρωτα και της δημιουργικότητας όχι μόνο λόγω της νέας Σελήνης, αλλά και λόγω της Αφροδίτης που από τις 17 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Και ενώ ο Αύγουστος θεωρείται μήνας διακοπών, εσύ παίζει να έχεις λίγη παραπάνω δουλειά από ό, τι συνήθως, αλλά αυτό είναι για καλό. 

Το Φθινόπωρο η έμφαση δίνεται περισσότερο στην ενίσχυση των σχέσεων, στις συνεργασίες και στην αίσθηση οικειότητας, ειδικά τον Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να ταξιδέψεις, πάντως κάτι συμβαίνει και διευρύνονται οι ορίζοντές σου και ίσως αλλάζουν και κάποιες αντιλήψεις σου. Ο Δίας, από τις 28 Οκτωβρίου θα είναι ξανά μαζί σου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και θα σου υπενθυμίσει τι σημαίνει τύχη και υποστήριξη. Αν πάλι θέλεις να δώσεις έμφαση στα επαγγελματικά, μετά τις 16 Νοεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια Δεκεμβρίου μπορείς να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12