Παρθένος

Καλή χρονιά, Παρθένε! Ο Δίας έχει ξεκινήσει ήδη την πορεία του στο απέναντί σου ζώδιο και αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές διελεύσεις της χρονιάς. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας και ο έβδομος οίκος σου, στον οποίο θα βρίσκεται, σε πρώτη φάση μέχρι τις 10 Μαΐου, είναι ο οίκος που αφορά τις σχέσεις, τη συντροφική σου ζωή και τις επαγγελματικές συνεργασίες. 

Τον Ιανουάριο φαίνεται ότι θα δοθεί έμφαση σε συναισθηματικά και δημιουργικά θέματα. Οι δύο πρώτοι μήνες του χρόνου είναι μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς και αυτό όχι μόνο λόγω της νέας θέσης του Δία. Στις 2 Ιανουαρίου η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και αποτελεί μια ένδειξη αλλαγής σελίδας και ενός σημαντικού νέου ξεκινήματος μέχρι το τέλος του μήνα. 

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής θα κινείται ανάδρομα βέβαια, από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου και προφανώς η επικοινωνία θέλει προσοχή και κάποιες φορές θα χρειαστεί υπομονή με τις αναβολές και τις καθυστερήσεις. Και σε παρακαλώ πολύ, πρόσεχε πού στέλνεις το σεξομήνυμα. 

Την πρώτη Φεβρουαρίου η νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι μια πρώτη ένδειξη ότι και ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος θα είναι μήνες εργασίας, παραγωγικότητας και χαράς. Ίσως και πίεσης κάποιες φορές, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι θα ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει. 

Ο Μάρτιος ξεκινάει με μια νέα Σελήνη στους Ιχθύς που μπορεί να σε βρίσκει σε μια φάση στην οποία εδραιώνεται μια σχέση ή ξεκινάει κάτι εντελώς νέο. Όλος ο μήνας όμως θα είναι από τους πιο παραγωγικούς του 2022 με τον Άρη και την Αφροδίτη μαζί στον έκτο οίκο σου από τις 6 Μαρτίου. Η αλήθεια είναι ότι όταν αυτοί οι δύο βρίσκονται μαζί γίνονται θαύματα και ότι ο έκτος οίκος σου δεν έχει να κάνει μόνο με τα επαγγελματικά, αλλά και με την ευεξία, τη φυσική σου κατάσταση, την εμφάνιση και την οργάνωση της καθυμερινότητάς σου. 

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των σχέσεων για άλλη μία φορά! Το ντουέτο Αφροδίτης – Άρη μετακινείται στους Ιχθύς και δεν σε απασχολεί τίποτα περισσότερο από τη σύνδεσή σου με κάποιους ανθρώπους ειδικά με τον / τη σύντροφό σου. Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 30 σε κάνει να βλέπεις κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο, συμβάλει στη διεύρυνση των οριζόντων σου και σε φέρνει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο ή σε ταξιδεύει σε έναν τόπο που ανοίγει το μυαλό σου. 

Τον Μάιο η προσοχή σου στρέφεται σταδιακά στα οικονομικά, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους και τις οικονομικές συμφωνίες και, προς το τέλος του μήνα, στον επαγγελματικό τομέα. Ο Δίας από τις 10 θα βρίσκεται στον Κριό και όλη του η εύνοια θα διοχετευτεί στον τομείς χρήματα και συναισθηματική οικειότητα. Στις 30 Μαΐου όμως έρχεται μια νέα Σελήνη που φέρνει κάτι νέο στα επαγγελματικά κατά το πρώτο μισό του Ιουνίου. 

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο ταξιδεύεις, δικτυώνεσαι και βρίσκεσαι με φίλους παλιούς και νέους. Η Αφροδίτη βοηθάει πολύ και στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Κάποια στιγμή όμως τον Αύγουστο χρειάζεσαι συγκέντρωση και συνειδητοποιείς ότι η πιο σημαντική αλλαγή που μπορείς να κάνεις προκειμένου να δεις πρόοδο σε κάθε τομέα είναι εσωτερική. Η νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28 φέρνει ευκαιρίες για προσωπική και συναισθηματική εξέλιξη, αλλά φαίνεται ότι χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου και πιθανώς συγκέντρωση σε ένα μυστικό επαγγελματικό έργο. Μέχρι τις 27 Αυγούστου που έρχεται η εκπληκτική νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και παρουσιάζεις τον νέο σου ανανεωμένο εαυτό. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας εκπληκτικός μήνας για τα οικονομικά σου. Τώρα είναι η στιγμή να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες. Εκτός από αυτό και η Αφροδίτη θα βρίσκεται όλον σχεδόν τον μήνα στο ζώδιό σου – το αποτέλεσμα είναι να είσαι μαγνήτης και χρημάτων και θαυμαστών. Βέβαια ο Ερμής πάλι θα είναι ανάδρομος από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, αλλά πέρα από κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν. 

Από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα κάνει το τελευταίο του πέρασμα στους Ιχθύς και θα ευνοούνται ιδιαίτερα για άλλη μια φορά οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Από εκεί και μετά και για αρκετό καιρό πλέον θα βρίσκεται στον οίκο της βαθιάς οικειότητας και των οικονομικών. Αυτή είναι η χρονιά των σχέσεων Παρθένε, ετοιμάσου για τα καλύτερα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός