Υδροχόος

Καλή χρονιά, Υδροχόε! Ήδη από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σου, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου μα καθόλου κακό όπως θα διαπιστώσεις πολύ σύντομα. Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της αφθονίας, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων και πλέον βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου. Το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς θα φέρνει εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. 

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που σε βρίσκει σε περισυλλογή, όχι μόνο επειδή η νέα Σελήνη στις 2 πραγματοποιείται στον ήσυχο δωδέκατο οίκο σου και επειδή ο Άρης θα περάσει στο ίδιο σημείο στις 24, αλλά και επειδή ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα για να σκεφτείς και να οργανώσεις. 

Ο Φεβρουάριος όμως είναι ένας μήνας στον οποίο το σκηνικό αλλάζει. Ξεκινάει με μια νέα Σελήνη  την πρώτη του μήνα στο ζώδιό σου, που αποτελεί μια ένδειξη ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων σε πολλούς τομείς. Ο Ερμής, επίσης, από τις 3 θα κινείται ορθόδρομα στον πιο κοινωνικό σου οίκο. 

Ο Μάρτιος είναι ο δικός σου μήνας! Αρχικά μια νέα Σελήνη στις 2 στον δεύτερο οίκο σου φέρνει πολύ θετικά νέα στον οικονομικό τομέα. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι ότι στις 6 ο Άρης μαζί με την Αφροδίτη θα βρεθούν στο ζώδιό σου. Αυτό είναι εκπληκτικό, επειδή αυτοί οι δύο όταν βρίσκονται μαζί γίνεται πάντα κάτι καλό. Και είσαι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό, και είσαι συναισθηματικά ανοιχτός και γνωρίζεις νέους ανθρώπους. 

Και ο Απρίλιος είναι ένας μήνας επικεντρωμένος στα οικονομικά σου, όμως έχε υπόψη σου ότι μπορεί μαζί με τα έσοδα να έρθουν και κάποια μαζεμένα έξοδα με τον Άρη στον δεύτερο οίκο σου από τις 14. Τον Μάιο επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή και τις γνωριμίες (Ο Δίας από τις 10 θα βρίσκεται σε έναν πολύ κοινωνικό οίκο), ενώ με την πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό ξεκαθαρίζεται και οριστικοποιείται ένα επαγγελματικό θέμα. Η νέα Σελήνη στις 30 Μαΐου είναι μια πρώτη ένδειξη ότι το καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πιο ερωτικά των τελευταίων χρόνων. 

Αυτό το επιβεβαιώνει και η Αφροδίτη η οποία από τις 22 Ιουνίου θα περάσει στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Η νέα Σελήνη στις 28 Ιουνίου όμως θα στρέψει ξαφνικά το ενδιαφέρον σου στη δουλειά, η οποία θα έχει θετικές εξελίξεις όλον τον μήνα που θα ακολουθήσει. 

Ο Αύγουστος είναι ένας ερωτικός και συναισθηματικός μήνας και είναι πιθανό να γίνει μια συναισθηματική γνωριμία αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη από τις 11 θα βρίσκεται στον οίκο της συντροφικότητας, των μακροχρόνιων σχέσεων και των συνεργασιών και ο Άρης από τις 20 στον οίκο σου που αφορά τον έρωτα. Και η νέα Σελήνη στις 27 σχετίζεται με τη συναισθηματική οικειότητα. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που ανοίγει νέους ορίζοντες μπροστά σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μεν, αλλά θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και μπορεί να επισκεφτείς ξανά ένα μέρος. Επίσης, η νέα Σελήνη στις 25 θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο σημείο και η Αφροδίτη θα βρεθεί εκεί από τις 29. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, να ταξιδέψεις ή να φτάσεις πολύ κοντά σε έναν στόχο σου – μέχρι τις 20 Οκτωβρίου περίπου. Από εκεί και έπειτα θα επικεντρωθείς στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Η νέα Σελήνη στις 25 Οκτωβρίου φέρνει πραγματική ανανέωση και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Και ο Δίας θα επιστρέψει στον οίκο των οικονομικών σου στις 28 όπου θα φέρνει το χρήμα μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2022. 

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες