Καρκίνος

Καλή χρονιά, Καρκίνε! Ο Χειμώνας ξεκίνησε με την πολύ σημαντική μετακίνηση του Δία, πλανήτη της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης στον ένατο οίκο σου. Η θέση του αυτή σχετίζεται με θέματα στόχων, σπουδών, με ταξίδια και γενικότερα με εμπειρίες που μπορούν να συμβάλλουν στη διεύρυνση των οριζόντων σου. Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της νέας χρονιάς όλοι αυτοί οι τομείς θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις. 

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο η προσοχή σου θα διοχετευτεί στις σχέσεις, τις επαγγελματικές συνεργασίες, τα κοινά οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Η νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει έναν νέο άνθρωπο στη ζωή σου (στον συναισθηματικό ή τον επαγγελματικό τομέα) και η νέα θέση του Άρη στο ίδιο σημείο από τις 24 δείχνει ότι αυτό που επεξεργάζεσαι περισσότερο είναι η συνύπαρξη με τον άλλο ή τους άλλους. Ο Ερμής από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου θα είναι ανάδρομος και μπορεί να επανεξετάζεις κάποιες συμφωνίες και κάποια οικονομικά θέματα. 

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο ή έμφαση στον ένατο οίκο σου είναι πάρα πολύ έντονη και ισχυρή και μπορεί να ξεκινήσει μια συνεργασία με το εξωτερικό ή να ξεκινήσεις ή ολοκληρώσεις ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Αυτό το διάστημα ίσως χρειαστεί να γίνει ένα ταξίδι προκειμένου να δρομολογηθεί μια υπόθεσή σου και ίσως σκεφτείς να μείνεις και στο εξωτερικό ή να πηγαίνεις τακτικά σε ένα προορισμό (μπορεί για παράδειγμα να μιλάμε και για μια συναισθηματική σχέση που ίσως επισκέπτεσαι). Το θέμα της οικειότητας, επίσης, φαίνεται ότι θα σε απασχολήσει αρκετά. 

Από τις 10 Μαΐου, ο Δίας θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις 28 Οκτωβρίου που θα επιστρέψει στους Ιχθύς. Αυτό το διάστημα η εύνοια στον επαγγελματικό τομέα θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις ευκαιρίες και να σταθεροποιήσεις μια κατάσταση που θέλεις να εδραιωθεί. Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι μήνες με αρκετή δουλειά, παραγωγικότητα και δημιουργικότητα. Στις 16 Μαΐου η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό ξεκαθαρίζει μια ερωτική υπόθεση. 

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος απόλυτης ανανέωσης. Ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος από τις αρχές Ιουνίου και η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση θα είναι όλο και καλύτερες. Μέχρι που στις 28 Ιουνίου έρχεται μια εκπληκτική νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που σε παροτρύνει να γυρίσεις σελίδα, σε ανανεώνει και φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέσα στον επόμενο μήνα. Στις 17 Ιουλίου έρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα από ό, τι γινόντουσαν μέχρι τότε. Η αυτοεκτίμησή σου βελτιώνεται και η συναισθηματική σου ζωή μάλλον έχει τον πρωτεύοντα ρόλο. 

Τα οικονομικά θέματα θα έχουν πολύ θετική εξέλιξη τον Αύγουστο. Αυτό και λόγω της νέας Σελήνης στις 28 Ιουλίου στον Λέοντα και λόγω της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο από τις 11 Αυγούστου. Κάποια σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν αυτό το διάστημα. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που σχετίζεται πολύ με θέματα σπιτιού και οικογένειας, Μπορεί και μια μετακόμιση να αποφασίσεις αυτό το διάστημα την οποία όμως καλό θα ήταν να πραγματοποιήσεις μετά τις 2 Οκτωβρίου. Σχεδόν για όλον τον Σεπτέμβριο ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα οπότε είναι η καλύτερη περίοδος για σχεδιασμό και οργάνωση, αλλά όχι για δράση. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος όμως είναι και μήνες του έρωτα και της δημιουργικότητας. Τώρα είναι που έρχονται οι μεγάλες αποφάσεις και κινήσεις σε αυτούς τους τομείς, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 και την νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στο ίδιο σημείο στις 25. Από τότε και μέχρι τις 15 Νοεμβρίου μπορεί να διανύσεις μια από τις πιο ερωτικές περιόδου της χρονιάς. 

Στις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας θα επιστρέψει στον δέκατο οίκο σου και πλέον θα ευνοεί με κάθε τρόπο τα επαγγελματικά σου – και για μεγάλο διάστημα. Καλό θα ήταν πλέον όλη σου η προσοχή να δοθεί σε αυτόν τον τομέα – οι εξελίξεις θα είναι εντυπωσιακές. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Λέων