Λέων

Καλή χρονιά! Ο Δίας ήδη από τα τέλη Δεκεμβρίου πέρασε στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα κοινά οικονομικά, τις οικονομικές συμφωνίες και το συναισθηματικό βάθος και αυτό είναι ό, τι καλύτερο για  αυτούς τους τομείς, αφού πρόκειται για τον πλανήτη της αφθονίας, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων. Μέχρι τις 10 Μαΐου και ξανά από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ευνοεί αυτούς τους τομείς με κάθε δυνατό τρόπο. 

Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο δύο είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο, η εργασία και οι συνεργασίες από τη μία πλευρά και η συναισθηματική σου ζωή από την άλλη. Η νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου μπορεί να φέρει το ένα πρότζεκτ μετά το άλλο και η νέα Σελήνη την 1η Φεβρουαρίου σχετίζεται με νέα ξεκινήματα στις σχέσεις. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος όμως από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου και θα ήταν χρήσιμο να αποφεύγεις τις παρερμηνείες. 

Την άνοιξη θα δώσεις μεγάλο μέρος της προσοχής σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες, με τον Άρη ΚΑΙ την Αφροδίτη από τις 6 Μαρτίου στο απέναντί σου ζώδιο. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι καταπληκτικός, όποτε βρίσκονται μαζί γίνεται συνήθως κάτι πολύ καλό. Τον Απρίλιο θέματα κοινών οικονομικών, φορολογικών, κληρονομικών και οικονομικών συμφωνιών προωθούνται με συνοπτικές διαδικασίες. Και μάλλον καταλαβαίνεις τι σημαίνει συναισθηματική οικειότητα και βάθος. Ο Μάιος από την άλλη, εκτός από ένας πολύ κοινωνικός μήνας, φέρνει νέα στον επαγγελματικό τομέα, ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. 

Ο Δίας θα κάνει ένα διάλειμμα από τους Ιχθύς στις 10 Μαΐου και θα περάσει στον Κριό. Από αυτό το σημείο ο πλανήτης της επέκτασης, των θετικών εξελίξεων και της αφθονίας, θα φέρει ταξίδια, εκπαίδευση, νέες εμπειρίες και εσένα περισσότερο κοντά σε κάποιους σημαντικούς στόχους σου. 

Ο Ιούνιος είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας μέχρι το τέλος του, αλλά αν θες να βρεις την ησυχία σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου αυτό θα το κάνεις τον Ιούλιο. Μπορεί ο Άρης στον Ταύρο να σε κρατάει αρκετά απασχολημένο με τη δουλειά ή αυτό το διάστημα να προετοιμάζεις κάποιο μυστικό πρότζεκτ, όμως θα έχεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και θα βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Και μέχρι τις 28 Ιουλίου όλα αυτά, γιατί από εκεί και μετά, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, αναλαμβάνεις δράση σε όλους τους τομείς. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων, από τους καλύτερους της χρονιάς. 

Ο Σεπτέμβριος είναι πολύ σημαντικός για οικονομικά θέματα και συμφωνίες. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει χρήμα, αν επικεντρώσεις τις προσπάθειές σου εκεί που πρέπει. Και λόγω της νέας Σελήνης στην Παρθένο στις 27 Αυγούστου που έχει διάρκεια μέχρι και τον Σεπτέμβριο και λόγω της θέσης της Αφροδίτης στο ίδιο σημείο από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. 

Η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στις 25 Οκτωβρίου μπορεί να σε βρίσκει να κάνεις μια θετική κίνηση που αφορά το σπίτι. Στις 28 Οκτωβρίου ο Δίας θα επιστρέψεις στους Ιχθύς και θα ασχοληθεί πάλι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου με τα κοινά οικονομικά. Και στις 8 Νοεμβρίου προετοιμάσου για μια πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που φέρνει κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα. Και κάπου από τις 16 Νοεμβρίου ξεκινάει η πιο ερωτική περίοδος της χρονιάς για σένα!

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος