Ζυγός

Καλή χρονιά Ζυγέ! Ήδη από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία, κυρίως, αλλά και γενικότερα την επίλυση προβλημάτων, την οργάνωση της καθημερινότητάς σου και την ευεξία. Όλοι αυτοί οι τομείς ευνοούνται αφάνταστα αυτήν τη χρονιά. 

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα ευνοϊκός σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Και η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 4 και ο Άρης στο ίδιο σημείο από τις 24 είναι ενδείξεις ότι τα σχετικά θέματα προωθούνται κάτι μπορεί να αλλάξει, ίσως ότι σκέφτεσαι και μια μετακόμιση. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 14 Ιανουαρίου μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, οπότε αυτήν την περίοδο είναι καλύτερα να οργανώνεσαι και να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου, παρά να δρας. Η νέα Σελήνη την πρώτη Φεβρουαρίου είναι πολύ θετική και μάλιστα σχετίζεται με την ερωτική και τη δημιουργική σου ζωή. Ο Φεβρουάριος είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς. 

Tο ίδιο όμως ισχύει και για τον επόμενο μήνα. Ο Άρης από τις 6 θα βρίσκεται στους Ιχθύς μαζί με την Αφροδίτη και ο συνδυασμός αυτός είναι καταπληκτικός – όποτε βρίσκονται μαζί ο Άρης και η Αφροδίτη γίνεται συνήθως κάτι πολύ καλό και το γεγονός ότι θα βρίσκονται στον οίκο σου του έρωτα είναι εκπληκτικό. Εν τω μεταξύ στις 2 Μαρτίου έχουμε μια νέα Σελήνη στους Ιχθύς που δείχνει ότι και στην εργασία μπορεί να ξεκινήσει κάτι νέο. 

Ο Απρίλιος, επίσης, είναι αρκετά επικεντρωμένος στην εργασία επειδή το ντουέτο Δίας – Αφροδίτη θα βρεθούν σε αυτόν τον οίκο. Ο Μάιος είναι περισσότερο επικεντρωμένος στις σχέσεις και τις συνεργασίες – και τις επαγγελματικές σχέσεις και τις αισθηματικές. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου από τις 7 και ο Δίας από τις 10! Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Άρης από τις 24! Εννοείται ότι μπορεί να δημιουργηθούν νέα πράγματα αυτήν την περίοδο. 

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ιδανικός για ταξίδια, αλλά η νέα Σελήνη στις 28 είναι μια πολύ θετική ένδειξη ότι ξεκινάει κάτι νέο στην εργασία. Και τον Ιούλιο θα βρεθεί η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο σου που και φαίνεται ότι την περίοδο των διακοπών θα ξεκουραστείς μεν, αλλά θα είσαι και αρκετά προσανατολισμένος στην επαγγελματική σου εξέλιξη. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ξεκάθαρα ο μήνας σου. Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σου από τις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, όμως και αυτό έχει πολύ θετικές πλευρές – και θα δεις πρόσωπα από το παρελθόν και θα οργανωθείς καλύτερα για να περάσεις στη δράση λίγο αργότερα. Η νέα Σελήνη στις 25 στο ζώδιό σου είναι μια ένδειξη ότι ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και το ότι η Αφροδίτη θα βρίσκεται μαζί σου από τις 29 δείχνει ότι προχωράς έχοντας στήριξη. Και βέβαια η γοητεία σου είναι ανεπανάληπτη. 

Μια πολύ καλή περίοδος για τα οικονομικά σου είναι ο Οκτώβριος με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 και με τη νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στο ίδιο σημείο στις 25. Εν τω μεταξύ ο ο Δίας από τις 28 θα βρίσκεται στον οίκο της εργασίας ξανά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, που θα εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στον Κριό για να ευνοεί τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός