Αιγόκερως

Καλή χρονιά, Αιγόκερε! Ο Δίας ήδη από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ξεκίνησε την πορεία του στον τρίτο οίκο σου. Πρόκειται για τον πλανήτη της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας μην ξεχνάς και για μεγάλο διάστημα θα ευνοεί την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις γνωριμίες και την κοινωνική σου ζωή. 

Ο Ιανουάριος είναι ο δικός σου μήνας, με τη νέα Σελήνη στις 2 να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Κάθε αξιοπρεπής νέα Σελήνη, όπως αυτή, αποτελεί ένδειξη ευκαιριών και νέων ξεκινημάτων και γενικότερα ενός νέου κεφαλαίου, και όλα αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο Άρης, επίσης, θα βρίσκεται μαζί σου από τις 24 Ιανουαρίου και θα σου δίνει ενθουσιασμό και απίστευτη ενέργεια. Η νέα Σελήνη στις 2 Φεβρουαρίου είναι μια πολύ καλή ένδειξη ότι θα έχεις θετικές εξελίξεις στα οικονομικά στο δεκαήμερο που θα ακολουθήσει. 

Ο Μάρτιος είναι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου. Ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται μαζί από τις 6 στον δεύτερο οίκο σου και αυτό είναι από μόνο του εκπληκτικό. Όταν αυτοί οι δύο βρίσκονται μαζί γίνονται πολύ καλά πράγματα. Όμως πρέπει να προσέχεις και τα έξοδα αυτό το διάστημα. Ο Απρίλιος από την άλλη είναι πολύ κοινωνικός και μπορεί τα dating apps σου να δουλεύουν υπερωρίες. Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι στις 30 Απριλίου έχουμε μια νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα. Ίσως μια γνωριμία να σε εντυπωσιάσει ιδιαίτερα και να εξελιχτεί. 

Τον Μάιο ο Δίας θα μετακομίσει στον τέταρτο οίκο σου (από τις 10) και ο Άρης από τις 24 θα βρίσκεται στο ίδιο σημείο, μαζί του. Με λίγα λόγια, τα εγχειρήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια μπορούν να πάνε πολύ καλά. Ίσως σκεφτείς και μια μετακόμιση στο διάστημα που θα ακολουθήσει. 

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι δύο από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς. Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου μέχρι τις 22 Ιουνίου και μετά από τις 5 Ιουλίου ο Άρης στο ίδιο σημείο είναι ενδείξεις ότι δημιουργούνται νέες σχέσεις και ότι παρασύρεσαι από ερωτικά συναισθήματα. Τον Αύγουστο ίσως να έχεις λίγη περισσότερη δουλειά από ό, τι συνήθως, αλλά μάλλον είσαι και έτοιμος και έχεις και όρεξη για παραγωγικότητα. 

Ο Σεπτέμβριος είναι φουλ επικεντρωμένος στα επαγγελματικά. Παρ’ όλο που από τις 9 και για όλον τον μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο σου, φαίνεται ότι κάτι διερευνάς και ετοιμάζεται να έρθει στην επιφάνεια από Οκτώβριο. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 25 και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο από τις 29 είναι ενδείξεις θετικών εξελίξεων και νέων ξεκινημάτων. 

Ο Νοέμβριος έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πανσέληνο – έκλειψη Σελήνης στις 8 που ξεκαθαρίζει μια ερωτική ή δημιουργική υπόθεση ή φέρνει τον έρωτα στη ζωή σου. Όλον τον Νοέμβριο θα νιώθεις ότι έχεις προστασία και στήριξη, η οποία δεν θα ξέρεις πάντα από πού σου έρχεται, αλλά παρ’ όλα αυτά θα τη νιώθεις. Ο Δεκέμβριος βέβαια είναι πάλι ένας ολόδικος σου μήνας με την Αφροδίτη καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκειά του στο ζώδιό σου και τη νέα Σελήνη στις 23 επίσης στο ζώδιό σου που φέρνει ένα μεγάλο ξεκίνημα για το 2023. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος