Σκορπιός

Καλή χρονιά, Σκορπιέ! Ο Δίας ήδη από τις 29 Δεκεμβρίου ξεκίνησε την πορεία του στον πέμπτο οίκο σου και αυτό είναι εκπληκτικό! Ο Δίας είναι πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, ο πιο αγαπητός από όλους, και το να τον έχεις στο πιο ερωτικό σημείο είναι αναμφίβολα ό, τι πιο αισιόδοξο για τον αισθηματικό τομέα. 

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας στον οποίο δίνεται έμφαση στις γνωριμίες και τις συμφωνίες. Όμως με ανάδρομο Ερμή από τις 14 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, τα εντελώς νέα ξεκινήματα μπορεί να χρειαστεί να αναβληθούν για λίγο. Από την άλλη, δες τον Ιανουάριο σαν προπαρασκευαστικό μήνα, στον οποίο φτιάχνεις το σχέδιό σου και οργανώνεσαι και τον Φεβρουάριο σαν μήνα δράσης. 

Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι δύο από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς. Ας ξεκινήσουμε από τον Μάρτιο, με τη νέα Σελήνη στις 2 στον πέμπτο οίκο σου που είναι μια ένδειξη ότι όλον τον μήνα θα έχεις ευκαιρίες και μπορεί να γίνει μια σημαντική γνωριμία. Στις 6 η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη θα βρεθούν στον τέταρτο οίκο σου και ταυτόχρονα θα εστιάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι πάντα πολύ θετικός. 

Ο Απρίλιος από την άλλη είναι ξεκάθαρα ένας συναισθηματικός και ρομαντικός μήνας. Η Αφροδίτη από τις 4 και ο Άρης από τις 15 θα βρίσκονται μαζί με τον Δία στον οίκο του έρωτα και της δημιουργικότητας και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Μην βιάζεσαι λοιπόν, ό, τι και να κάνεις, love comes quickly από ό, τι φαίνεται. Στις 30 Απριλίου η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο είναι μια ένδειξη ότι μια σχέση ή συνεργασία εδραιώνεται ή επισημοποιείται. 

Το πρώτο μισό του Μαΐου επικεντρώνεσαι στη δουλειά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Δεν είναι μόνο ότι στον έκτο οίκο σου θα βρεθεί το ντουέτο Άρης – Αφροδίτη, αλλά είναι και ότι ο Δίας θα βρεθεί στο ίδιο σημείο από τις 10. Παρεμπιπτόντως, ο έκτος οίκος σου σχετίζεται και με την ευεξία και την εμφάνιση και έχεις ευκαιρίες για ολική ανανέωση – εσωτερική και εξωτερική. Εν τω μεταξύ έρχεται και μια πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου στις 16 για να αφήσεις πίσω σου τα παλιά και αλλάζεις κεφάλαιο. 

Το καλοκαίρι ενώ οι περισσότεροι ετοιμάζονται για ξεκούραση, εσύ μάλλον ετοιμάζεσαι για μπίζνες. Θα ασχοληθείς αρκετά με κοινά οικονομικά και ίσως τον Ιούλιο δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Η νέα Σελήνη στις 28 Ιουλίου στον δέκατο οίκο σου φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα κατά τον Αύγουστο. Και πάνω στην ώρα έρχεται και η Αφροδίτη στο ίδιο σημείο στις 11 Αυγούστου. Διακοπές τον Αύγουστο; Ίσως, αλλά μπορεί να γίνουν πολύ σημαντικές για την εργασία ή μπορεί να αποφασίσεις να έρθουν προς το τέλος του μήνα, επειδή φαίνεται ότι θα έχεις πολλά να κάνεις. 

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας περισυλλογής, πολλά πράγματα μπαίνουν στη θέση τους μέσα σου, οργανώνεσαι και ίσως προετοιμάζεις ένα σχέδιο το οποίο είναι μυστικό. Η συγκέντρωση πλανητών στον δωδέκατο οίκο σου και ο ανάδρομος Ερμής από τις 9 και για το υπόλοιπο του μήνα είναι μια ένδειξη ότι ισχυροποιείσαι σε εσωτερικό επίπεδο και ότι από τον Οκτώβριο θα περάσεις στη δράση, ισχυρός και ενθουσιώδης. 

Από το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου ξεκινάει μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για σένα. Η Αφροδίτη από τις 23 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και στις 25 θα πραγματοποιηθεί μια νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου επίσης στο ζώδιό σου, η οποία σχετίζεται με σημαντική ανανέωση και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Ο Δίας στις 28 Οκτωβρίου θα επανέλθει στον οίκο του έρωτα μέχρι το τέλος του 2022 και οι σχέσεις, κυρίως οι συναισθηματικές θα έχουν θετικές εξελίξεις για όλο αυτό το διάσημα. Ο Νοέμβριος είναι προσανατολισμένος στα οικονομικά και ο Δεκέμβριος στην εργασία. Δώσε τα όλα στον στόχο Σκορπιέ και αν έχεις πολλούς στόχους, βάλ’ τους σε μια σειρά για να μην πελαγώσεις. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Τοξότης