Τοξότης

Καλή χρονιά, Τοξότη! Ήδη από τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης σου, Δίας, ο οποίος είναι και ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, πέρασε στον τέταρτο οίκο σου τον οποίο θα επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς. Ο οίκος αυτός αφορά το σπίτι και την οικογένεια, τις στενές σου σχέσεις και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. 

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας επικεντρωμένος στα οικονομικά, με την εκπληκτική νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 φαίνεται ότι ανοίγει ένας νέος δρόμος μπροστά σου, ότι γίνεται ένα νέο ξεκίνημα και ότι έρχεται μια ευκαιρία μέχρι το τέλος του μήνα. Βέβαια ο Άρης στο ίδιο σημείο από τις 24 Ιανουαρίου και για όλο τον Φεβρουάριο σε κάνει μεν διεκδικητικό αλλά μπορεί και να φέρνει κάποιες φορές έξοδα οπότε θα ήταν καλό να είσαι οργανωμένος. 

Τον Μάρτιο ξεκινάει μια πολύ κοινωνική περίοδος και η άνοιξη συνεχίζεται με πολύ ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου. Η νέα Σελήνη την πρώτη Απριλίου στον Κριό είναι μια ένδειξη ότι ο μήνας αυτός είναι ο ένας από τους δύο πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς. Ο δεύτερος είναι ο Μάιος! Και αυτό επειδή από τις 2 Μαΐου η Αφροδίτη θα βρίσκεται επίσης στον Κριό, στις 10 θα περάσει στο ίδιο σημείο και ο κυβερνήτης σου Δίας και στις 24 θα είναι μαζί τους και ο Άρης. Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεις δείχνουν ότι η άνοιξη είναι μια απόλυτα ερωτική περίοδος. Και λάβε υπόψη σου ότι στις 30 Μαΐου η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο σου της συντροφικότητας και των σχέσεων και ίσως το καλοκαίρι κάτι εδραιωθεί η επισημοποιηθεί. 

Το καλοκαίρι η προσοχή σου θα εξακολουθήσει να είναι στραμμένη στις σχέσεις και με την Αφροδίτη από τις 22 Ιουνίου στο απέναντί σου ζώδιο. Όμως πλέον θα σε ενδιαφέρει η πραγματική οικειότητα στις σχέσεις και όχι μόνο θα την αναζητάς, αλλά θα της επιτρέπεις, τελικά, να καλλιεργηθεί. 

Η νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου, πάντως δείχνει ότι το Φθινόπωρο έρχεται πολλή δουλειά. Εκτός από την εν λόγω νέα Σελήνη που αφορά τα επαγγελματικά σου, στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη από τις 5 Σεπτεμβρίου. Η αρχή της νέας σεζόν φαίνεται να περιλαμβάνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα. Εν τω μεταξύ ο Σεπτέμβριος είναι ταυτόχρονα και ένας εξαιρετικά κοινωνικός μήνας. 

Εκεί όμως που ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα είναι από τον Νοέμβριο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 16 Νοεμβρίου και στις 23 η νέα Σελήνη, επίσης στο ζώδιό σουμ δείχνουν ότι ανανεώνεσαι και εσύ και η συναισθηματική σου ζωή και ότι η ζωή σου αλλάζει – με τη δική σου προσπάθεια και κατεύθυνση βέβαια – προς το καλύτερο. Ο Δεκέμβριος είναι ιδανικός για τα οικονομικά, αλλά έχει και ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό. Ο κυβερνήτης σου θα περάσει στις 20 στον οίκο του έρωτα, της δημιουργικότητας και των παιδιών και φαίνεται ότι το 2023 θα είναι πλέον προσανατολισμένο σε αυτούς τους τομείς. 

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως