Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.06.2022

Ηρεμήστε, το Facebook δεν διέγραψε ποστ για τον κορονοϊό. Ένα bug ήταν…

Στελέχη του διαβεβαιώνουν ότι το λάθος διορθώθηκε κι όλες οι αναρτήσεις είναι πάνω ξανά.
Ηρεμήστε, το Facebook δεν διέγραψε ποστ για τον κορονοϊό. Ένα bug ήταν…

Είναι πολύ πιθανό έτσι όπως μπήκατε, πρώτο πράγμα με το που ξυπνήσατε στο Facebook, για να μάθετε τα νέα του κορονοϊού να είδατε πολλούς φίλους να παραπονιούνται ότι τους είχαν κατεβάσει ποστ (κυρίως με links σε τρίτες πηγές) που αφορούσαν τον κορονοϊό. Είναι πολύ πιθανό να πέσατε ο ίδιος ή ίδια θύμα αυτής της «λογοκρισίας» και να τα έχετε πάρει στο  κρανίο, ψάχνοντας να βρείτε ποιος σας έκανε report, τι είδους συνωμοσία σας κυνηγά και πόσο μεγάλο είναι το σκάνδαλο που έμπλεξε πάλι ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ και η πλατφόρμα του…

Ηρεμήστε.

Έγινε λάθος. Ένα τεχνικό σφάλμα ήταν, ένα bug στο λογισμικό που «διάβασε» αυτά τα ποστ ως spam και τα έστειλε από εκεί που ήρθαν. Οι πρώτες εμφανίσεις αυτής της ανωμαλίας ξεκίνησαν χθες το βράδυ, κι ο αντιπρόεδρος του Facebook γθα θέματα διαφάνειας, Γκι Ρόζεν, έγραψε στο Twitter ότι η πλατφόρμα άρχισε να το διορθώνει με το που αντιλήφθηκε το πρόβλημα στο anti-spam σύστημα.

Θυμίζουμε ότι η πλατφόρμα, που έχει κατηγορηθεί πολλάκις στο παρελθόν για τη συμβολή της στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, ανακοίνωσε στα τέλη Ιανουαρίου ότι θα αποσύρει αναρτήσεις που προωθούν fake news και θεωρίες συνωμοσίας για να προστατέψει την ενημέρωση. 

Δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η στρατηγική τους πιάνει.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.