Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.12.2022

Χριστουγεννιάτικο pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την προ-Παραμονή των Χριστουγέννων η Φωκίωνος, μας υποδέχεται για ένα γιορτινό brunch!
Χριστουγεννιάτικο pop up brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε για το πρώτο pop up brunch στη γειτονιά της Κυψέλης! Για μία ημέρα η Γιορτινή Κυψέλη μετατρέπεται σε ένα μεγάλο “food-court”, όπου διαφορετικοί πάγκοι θα ετοιμάζουν και θα προσφέρουν κλασικά -και όχι τόσο κλασικά- πιάτα brunch!

Αβγά και ομελέτες σε διαφορετικές παραλλαγές, ζουμερά burger και gourmet σάντουιτς, χειμωνιάτικες σούπες, λαχταριστά pancakes και βάφλες, vegan και vegetarian επιλογές, μπύρα από ελληνικές μικροζυθοποιΐες, κρασί και μοναδικά cocktails με έμπνευση από τα Χριστούγεννα, καθώς και ζεστά ροφήματα. 

Όλα αυτά και πολλές ακόμη γαστρονομικές δημιουργίες από γνωστούς chef, θα μας περιμένουν για ένα γιορτινό brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης αυτό το Σάββατο! Στα decks θα βρισκονται οι DJs: Noff Weezy, A. Square και Andreas Benos-Palmer, οι οποίοι θα… εμπλουτίσουν το pop up brunch με μουσική και αμέσως μετά τις 17:00 θα το αναπτύξουν σε ένα ξεχωριστό  afternoon party!

Ραντεβού στη Φωκίωνος αυτό το Σάββατο για brunch!

Δωρεάν Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις
 14 – 24 Δεκεμβρίου 2017
Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 113 61) πρόσβαση μέσω ηλεκτρικού συρμού, στάση ΒΙΚΤΩΡΙΑ καθώς και με τις λεωφορειακές γραμμές 054, 608,622, 022, 035, 2,3, 4, 5,11,14.
Facebook page:
Facebook event:
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.