Όταν το πιάνεις είναι τόσο ελαφρύ που δεν πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει όλα αυτά που λέει. Γιατί είναι πολλά αυτά. Όχι μόνο στο επίπεδο της ψυχαγωγίας αλλά και σε αυτό της δουλειάς. Το Samsung Galaxy Note8 είναι απαραίτητη επένδυση για όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή ως επαγγελματικό εργαλείο. Καταρχάς, η μπαταρία κρατάει πολύ (13 ώρες συνεχόμενες συνδεδεμένο στο διαδίκτυο με 4G), ύστερα η οθόνη είναι μια από τις μεγαλύτερες εκεί έξω (6.3″) και από τις καθαρότερες (2960 x 1440 (Quad HD+)) επίσης.  Τρέχει σαν τον άνεμο με τον 8πύρηνο επεξεργαστή αλλά και με τα 6GB της μνήμης. Η χωρητικότητα είναι στα 64 GB και οι κάμερες είναι σε πρώτη φάση πολλές. Δύο 12MP στην πίσω πλευρά και μια 8MP για τις selfie για αποτελέσματα που είναι εντυπωσιακά. 

Όλη η γλύκα όμως είναι στο πενάκι. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει, δεν μπορείτε να καταλάβατε τι σας λέω. Ειδικά για όσους έχουν «καταστραφεί» τα δάκτυλα από τα πληκτρολόγια. Είναι ξεκούραστο, αλλάζει την έννοια της πλοήγησης και επίσης έχει μερικές εφαρμογές όπως αυτή που σημειώνεις απευθείας στην οθόνη ή η  αυτόματη μετάφραση της λέξης που θες και φυσικά. 

Από το πενάκι μας, στην πρόσοψη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση.

Το Samsung Galaxy Note8 συμμετείχε ενεργά στη φετινή διοργάνωση του  #Digitized17 ως Platinum Χορηγός και προσκάλεσε τη δημιουργική κοινότητα του Digital Design να δημιουργήσει τον μεγαλύτερο ψηφιακό τοίχο, που πραγματοποίησε ποτέ ο θεσμός του Digitized στην Ελλάδα. Εκεί το γνωρίσαμε και εμείς από κοντά. 

Σχεδιαστές, προγραμματιστές, στελέχη μάρκετινγκ και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε μια σειρά από εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του συνεδρίου στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την ψηφιακή δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας το Galaxy Note8. Πιο συγκεκριμένα, είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν με το S Pen μηνύματα και σκίτσα, που στη συνέχεια προβάλλονταν σε ένα video wall στο ισόγειο του κτιρίου. Επιλεγμένα μηνύματα των επισκεπτών του Digitized προβάλλονται από χθες στην πρόσοψη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση, συνθέτοντας το μεγαλύτερο ψηφιακό κολάζ του θεσμού. Μία διαφορετική σύνθεση μηνυμάτων θα εμφανίζεται καθημερινά μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου στην πρόσοψη του κτιρίου.

Ο Ζήσης Μπέλας, συνιδρυτής του Pollfish.

δωρής Τσογγίδης, Digital Product Designer και επικεφαλής της ομάδας The Beat App.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, το Samsung Galaxy Note8 υποδέχθηκε εκπροσώπους από τον χώρο των media σε μια διαδραστική παρουσίαση, με δύο κεντρικούς guest ομιλητές από το φετινό #Digitized17.

Ο Ζήσης Μπέλας, συνιδρυτής του Pollfish και UX Designer της πλατφόρμας, και ο κ. Θοδωρής Τσογγίδης, Digital Product Designer και επικεφαλής της ομάδας The Beat App – μέλη δύο επιτυχημένων ελληνικών startups με διεθνή πλέον δραστηριότητα – μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το δυναμικό χώρο της τεχνολογίας όπου ο καθένας εξειδικεύεται και εξήγησαν με ποιους τρόπους το Galaxy Note8 τους προσφέρει νέες δυνατότητες για να εργάζονται πιο αποτελεσματικά, να επικοινωνούν εύκολα και γρήγορα και να πετυχαίνουν μεγαλύτερα πράγματα. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι πρόσθεσαν και το δικό τους μήνυμα στον ψηφιακό τοίχο του Galaxy Note8.

T0 Samsung Galaxy Note8 βρίσκεται από τις 15 Σεπτεμβρίου στα ελληνικά καταστήματα.