day2-23

I.D. 

Ο Black Scorpiο από μικρό παιδί είχε πολύ έντονες κυριαρχικές, ενίοτε σαδιστικές, τάσεις χωρίς να μπορεί τότε να το μεταφράσει όλο αυτό. Καταλάβαινε μόνο ότι τον ερέθιζε. Ενεργά, γνώρισε το BDSM το 1985, σε ηλικία 18 ετών από βορειοευρωπαίους τουρίστες, μέσω της καλοκαιρινής του δουλειάς σε νησιά. Από τότε συνεχίζει ανελλιπώς να πειραματίζεται και να εμβαθύνει σε όλες τις μορφές εναλλακτικού ερωτισμού. Όλες οι σχέσεις του μέχρι και σήμερα είχαν πάντα έναν έντονο D/s χαρακτήρα. Τον τελευταίο καιρό μοιράζεται το ταξίδι του με την Peny, η οποία έχει υποτακτικό χαρακτήρα και γνώρισε τον εναλλακτικό ερωτισμό πριν από τέσσερα χρόνια, μέσω του online παιχνιδιού «Second Life». Η ίδια μπήκε πιο ενεργά μέσα στον χώρο τα τελευταία δύο χρόνια και πλέον είναι τρόπος ζωής.

day2-17

In their own words: 

Black Scorpio: Η διαφορά νοοτροπίας των ελλήνων του χώρου είναι τεράστια από των ανθρώπων του εξωτερικού. Ενώ είμαστε από τις πιο kinky φυλές, δυστυχώς οι περισσότεροι κρύβονται, λειτουργούν μυστικά, όσο γίνεται αόρατα και πολλές φορές με τύψεις για τις επιθυμίες τους. Σιγά-σιγά όμως βλέπω ότι αυτό αλλάζει. Αν κάποιος νιώθει ότι θέλει να δοκιμάσει τον εναλλακτικό ερωτισμό, τότε πρέπει να γνωρίσει πραγματικά τον εαυτό του μέσω εμπειριών και όχι πίσω από μια οθόνη. Πολλοί αναθεώρησαν την άποψη τους για τον ρόλο και τις τάσεις τους με την πάροδο του χρόνου. Η φαντασίωση απέχει μακράν από την πραγματικότητα. Το BDSM αρχικώς έχει να κάνει με απελευθέρωση συναισθημάτων και τάσεων, το αν επιλέξουν κάποιοι να φτάνουν σε οργασμικές καταστάσεις ή όχι είναι καθαρά δικό τους θέμα. Πάντοτε -και αυτό είναι κανόνας-, τα όρια των υποτακτικών οφείλεται να γίνονται σεβαστά από τον Κυρίαρχο. Όταν αυτό δεν ισχύει, σημαίνει πως δεν υπάρχει σεβασμός και συναίνεση, άρα η σχέση δεν είναι ασφαλής.

Peny: Η αγάπη δεν έχει όρια και κατά συνέπεια ούτε και ο ερωτισμός. Βάζοντας όρια στην αγάπη την κλειδώνεις, δεν την απελευθερώνεις. Μπορείς να βρεις την αγάπη και να αγαπήσεις βαθιά και αληθινά, ακόμα και αν έχεις γνωρίσει κάποιον βάσει των ερωτικών σας προτιμήσεων. Οι συνειδητοποιημένοι είναι αυτοί που απολαμβάνουν περισσότερο από τους άλλους. Τιμωρία χωρίς αιτία για έμενα δεν υφίσταται και πρέπει πάντα να ακολουθείται από επιβράβευση ώστε να μην μεταφράζεται στο μυαλό της υποτακτικής ως μια αρνητική ενέργεια προς εκείνη. H τιμωρία έχει πολλές μορφές εκδήλωσης, άλλωστε ένα βλέμμα μπορεί να είναι χειρότερο από ένα ράπισμα.

day3-7

I.D.

H Lady Afrodite (ladyafrodyte.blogspot.gr, eroticradio.gr), έχει κυριαρχικό χαρακτήρα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ProDomme (επαγγελματίας ντομινατρίξ), ικανοποιώντας πολλά φετίχ υποτακτικών αντρών. Έχει εμφανιστεί σε πολλά εγχώρια αλλά και διεθνή BDSM events ως fetish performer, με πιο πρόσφατο το «Dominatrix Weekend» που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στο Άμστερνταμ ενώ πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στο ίδιο event τον Μάρτιο. Παράλληλα διατηρεί τη δική της εκπομπή για τα φετίχ και το BDSM, που έχει τον τίτλο «Fetish Time», στον ιντερνετικό σταθμό Erotic Radio.

day3-14

In their own words:

Είχα μια τάση προς τον φετιχισμό από πολύ μικρή και πάντα με προσέλκυαν εικόνες με δυναμικές γυναίκες ντυμένες φετιχιστικά. Γύρω στα 19 μου, ψάχνοντας αντίστοιχες εικόνες στο διαδίκτυο, βρέθηκα να ακολουθώ διάφορα links για να καταλήξω έτσι σε ένα ελληνικό κανάλι-chatroom που ονομαζόταν BDSM. Μέχρι τότε δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του όρου. Ύστερα από πολύ ψάξιμο συνειδητοποίησα ότι αυτό που μου αρέσει κυρίως είναι η Κυριαρχία και ο έλεγχος που ασκώ σε κάποιον άντρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στις προσωπικές σχέσεις μου δεν υπάρχει ρομαντισμός και συναίσθημα. Κάποιος που θέλει να μπει στον χώρο, να έρθει πρώτα σε κάποιες συναντήσεις και μετά να θυμάται πάντα ότι δεν είναι ντροπή να πει ότι δεν γνωρίζει κάτι. Είναι επικίνδυνο να παίζεις χωρίς ειλικρίνεια. Είναι πιθανό μια ProDomme να ερωτευτεί κάποιον πελάτη. Η σχέση που έχω αυτή τη στιγμή ξεκίνησε έτσι ακριβώς. Ποτέ δεν υπάρχει συνουσία στα επαγγελματικά sessions μου και εννοείται ότι υπάρχουν όρια στις επιθυμίες του πελάτη τα οποία ξεκαθαρίζω από την αρχή. Έχει τύχει ας πούμε να μου ζητήσουν ευνουχισμό. Αυτού του είδους οι περιπτώσεις βέβαια είναι σπάνιες και πάντα τις απορρίπτω. Αν υπάρξει έλξη ανάμεσα σε μένα και σε κάποιον πελάτη, τότε θα σταματήσουμε τα επαγγελματικά sessions και θα το ψάξουμε οι δυο μας όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι στις σχέσεις τους. Για να μπορέσεις να υποτάξεις πραγματικά έναν άντρα, δεν γίνεται να τον μισείς ή να έχεις απωθημένα. Αντίθετα, πρέπει να νιώθεις τρυφερότητα, χωρίς βέβαια να καταπιέζεις τα θέλω σου. Όταν πετύχει ο συνδυασμός, τότε πρόκειται για μια πολύ όμορφη σχέση.

Στην επόμενη σελίδα ο Gorean Lord στο dungeon του και η Artemis Diana με τον σκλάβο της.