day4-19

Πρέμα.

I.D. 

H Πρέμα (facebook.com/feteesh.prema), είναι μια γυναίκα με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και μία από τις ελάχιστες ελληνίδες rigger που έχουν ασχοληθεί τόσο ενεργά με το Shibari (τέχνη Ιαπωνικού ερωτικού δεσίματος με σχοινί). Ανάμεσα στις ιδιότητές της είναι και αυτές της γραφίστριας και της μουσικού. Πριν από δέκα περίπου χρόνια ανακάλυψε την αγάπη της για το δέσιμο. Μέχρι τότε διακατεχόταν από τον φόβο του περιορισμού και δεν είχε διανοηθεί να σκεφτεί κάτι τέτοιο. Όλα άλλαξαν την πρώτη φορά που τελικά δέχθηκε να δεθεί η ίδια για έναν φίλο της. Από τότε μέχρι σήμερα δένει και δένεται ανελλιπώς και έχει εμφανιστεί σε πολλά εγχώρια και διεθνή events.

day4-38

In their own words:

Είμαι kinky από τότε που θυμάμαι. Όταν τα άλλα κοριτσάκια έπαιζαν με τις Bibi-Bo και τις φίλες τους, εγώ έπαιρνα τη δική μου πολλούς John-John και έστηνα σενάρια σεξουαλικής απαγωγής και οργίων. Αρχικά είχα υποτακτικές τάσεις αλλά μέσα από μια 24/7 D/S σχέση με έναν Ολλανδό Μάστερ και αργότερα στην Αμερική μέσα από άλλες ανάλογες σχέσεις μου, συνειδητοποίησα ότι έχω και κυριαρχικό χαρακτήρα. Έτσι εξελίχθηκα σε switch και μάλιστα pansexual. Εφ’ όσον δύο άνθρωποι (ή τρεις ή πέντε ή δέκα, μιας και η «πολυγαμία» είναι φίλη μου) συναινούν στα ίδια παιχνίδια χωρίς να κάνουν ο ένας στον άλλον μόνιμη σωματική ή ψυχολογική ζημιά, δεν υπάρχει καμία ανωμαλία σε αυτό. Το σχοινί είναι κάτι φυσικό και μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω κάτι δημιουργικό, εντελώς αυτοσχεδιαστικά, όπως ακριβώς θα κάνει ένας μουσικός με το όργανό του. Η μυρωδιά του, η υφή του, το χρώμα του, όλα με εμπνέουν και με προκαλούν να «κεντήσω» με αυτό επάνω στο ανθρώπινο σώμα. Κάνω πάντα διαφορετικά δεσίματα. Μπορεί να έχω κάποια συγκεκριμένα μοτίβα άλλα πάντα αυτοσχεδιάζω. Το Shibari είναι μια τέχνη που συνδυάζεται με τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα και γι’ αυτό είναι μαγικό. Μου έχει τύχει να δέσουν εμένα και να αισθανθώ ότι πετάω, ότι βρίσκομαι έξω από τον εαυτό μου. Τόσο ιδιαίτερο είναι το συναίσθημα που μπορεί να σου προκαλέσει. Υπάρχουν αρκετοί έλληνες rigger πλέον και κάποιος που ενδιαφέρεται γι’ αυτή την τέχνη, καλό θα είναι, πέρα από το να ψάξει κάποια διεθνή sites, να έρθει σε επαφή με έναν από αυτούς για να του δείξουν στην πράξη αυτά που θέλει να μάθει.

day4-5

I.D.

O Alexis D, (www.alexisd.com) ασχολείται με το Shibari εδώ και 14 χρόνια. Έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες rope bondage περφόρμερ που έχουν εμφανιστεί στο Torture Garden του Λονδίνου ενώ μια εμφάνισή του έχει συμπεριληφθεί στο ντοκιμαντέρ «Skin to the Max» του HBO. Στον χώρο βρέθηκε λόγω της λατρείας του να προκαλεί πόνο. Το rope bondage ακολούθησε λόγω της αγάπης του για τον περιορισμό και την ακινητοποίηση του γυναικείου σώματος.

In their own words:

Μου προκαλεί ασύλληπτη ικανοποίηση το να ακινητοποιώ και να «βασανίζω» γυναίκες, ξέροντας πως και αυτές παίρνουν ικανοποίηση από τον απόλυτο περιορισμό τους και από το γεγονός πως η τύχη του σώματός τους βρίσκεται στα χέρια κάποιου άλλου, στον οποίο αφήνονται ολοκληρωτικά. Όταν κάνω κάποιο σόου, αφήνομαι στη μαγεία της στιγμής. Πολλές φορές αισθάνομαι ένας κουκλοπαίχτης που έχει στα χέρια του μια ζωντανή κούκλα. Είναι πάρα πολλά που χαρακτηρίζονται ως “σημεία προσοχής” στο Shibari. Ατύχημα μπορεί να συμβεί από οποιαδήποτε φαινομενικά ακίνδυνη κίνηση. Πολύ περιληπτικά θα πω ότι αποφεύγουμε κάθε είδους δέσιμο γύρω απ’ τον λαιμό, έχουμε μαζί μας πάντα ψαλίδι ή μαχαίρι, δεν καταναλώνουμε αλκοόλ, ναρκωτικά ή μεγάλες ποσότητες φαγητού πριν το session και φροντίζουμε πάντα για την απολύμανση των σχοινιών πριν και μετά το δέσιμο ειδικά άμα τα έχουμε περάσει μέσα από γεννητικά όργανα. Δεν είχα ποτέ D/s σχέση, δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει. Ο πόνος και το δέσιμο για εμένα είναι μόνο ένα σεξουαλικό παιχνίδι, στις υπόλοιπες ώρες της ημέρας θέλω η σχέση να διατηρεί μια ισορροπία. Όσοι θέλουν να ψαχτούν με το θέμα, να μη διστάσουν. Η καύλα είναι εκεί και περιμένει».

 

day2-32

How to discover the Kinkster in you:

Fetish Events με περφόρμερς από το εξωτερικό διοργανώνονται συχνά στο «Second Skin» (secondskinclub.gr), στο «7 Sins Club» (sevensinsclub.gr) και στο Gagarin 205 (gagarin205.gr) , ενώ συναντήσεις για κουβέντα και γνωριμία αλλά και κάποια events με εγχώριους performers διοργανώνουν συχνά τα μέλη του ελληνικού φόρουμ σε κεντρικά καφέ και clubs, τα οποία αναρτούν με ανακοινώσεις στο site.

Το λεξιλόγιο του BDSM: en.wikipedia.org/wiki/Glossary_of_BDSM

Το λεξιλόγιο του Ιαπωνικού Bondage: en.wikipedia.org/wiki/Japanese_bondage

Το μεγαλύτερο φετιχιστικό site παγκοσμίως: fetlife.com

Το μεγαλύτερο ελληνικό φόρουμ και η ελληνική κοινότητα: greekbdsm.com, greekbdsmcommunity.com

Το μεγαλύτερο ελληνικό site για ποδολάγνους: greekfoot.com

Rubberdolls όλου του κόσμου ενωθείτε: rubberpal.com

Ακόμη μία ελληνική ματιά στο Ιαπωνικό Bondage: ropestudies.blogspot.gr

Το Adult Theater έχει και Dungeon στο υπόγειο: adulttheaters.gr

Το δωμάτιο «Κλουβί» στο ξενοδοχείο «Πρίαμος Ι» γνωρίζει μεγάλες δόξες: hotels-priamos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=114

«Studio» που διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο-Dungeon:  krokeon6.com/dungeon

Χώρος που λειτουργεί αποκλειστικά ως Dungeon: facebook.com/SaMePlaceDungeonGR

Την Παραμονή των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί το fetish event “XXXtremities Vol.2”. Περισσότερες πληροφορίες εδώ facebook.com/events/647668205275891/?fref=ts

(Ευχαριστούμε το «six D.O.G.S.»: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι,  sixdogs.gr και το «Blitz Club Athens»: Λεωφ. Κηφισίας 119, Μαρούσι, blitzclub.gr, για την φιλοξενία).

Στην επόμενη σελίδα δείτε και τις 116 φωτογραφίες του συγκλονιστικού ρεπορτάζ για την BDSM κοινότητα της Αθήνας