Λέων

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πολύπλοκος μήνας, αλλά σίγουρα κάνεις ένα βήμα μπροστά. Η νέα Σελήνη στις 4 είναι αρκετά έντονη και αφορά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι, μια συγκατοίκηση μια στενή προσωπική σου σχέση. Ίσως να πρέπει να προσέξεις λίγο την επικοινωνία με τους δικούς σου ανθρώπους αυτές τις μέρες.

Από την άλλη μέχρι το τέλος του μήνα φαίνεται ότι θα γίνει κάτι ανανεωτικό σε αυτούς τους τομείς και αυτό οφείλεται εκτός από τη νέα Σελήνη και στις εκπληκτικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη και τον Ήλιο. Σε αυτές τις όψεις περιλαμβάνεται και ο οικονομικός τομέας, ειδικά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους.

Στις 5 η Αφροδίτη θα μετακινηθεί από τον Τοξότη στον Αιγόκερω και η καθημερινότητά σου θα μπει σε μια σειρά, τα επαγγελματικά θα έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη, θα μπορείς να ασχοληθείς με την ευεξία και τη φυσική σου κατάσταση.

Στις 19 η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και φαίνεται ότι ένα επαγγελματικό θέμα ολοκληρώνεται ή μπαίνει σε μια σειρά. Την ίδια μέρα η αρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια ένδειξη προόδου σε αυτόν τον τομέα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Παρθένος