Κριός

Μέχρι τις 9 η Αφροδίτη ξέρει πώς να σε κάνει να έχεις ρομαντική διάθεση ακόμη και στις πιο περίεργες ή άκυρες στιγμές. Υπάρχουν πολλοί λόγοι αυτόν τον μήνα για να έρθεις περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο, αλλά είσαι ταυτόχρονα σε μια διαδικασία τακτοποίησης, εξωτερικών και εσωτερικών θεμάτων. Από τις 9 και μετά θα βρίσκεται στην Παρθένο και η ανάγκη για μια καλύτερη οργάνωση της καθημερινότητάς σου γίνεται επιτακτική.

Ο Άρης μέχρι τις 12 θα σε παρακινεί ακόμη περισσότερο να έρθεις περισσότερο κοντά με τους άλλους, αλλά μπορεί να χάνεσαι με τις πολλές επιλογές και να καταλήγεις με πολλά ερωτηματικά. Από τις 12 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και θα τακτοποιήσεις και οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Αυτόν τον μήνα έχουμε και δύο εκλείψεις. Η πρώτη, στις 14, είναι ηλιακή και φέρνει νέες ευκαιρίες και ξεκινήματα στους τομείς των συνεργασιών, της συντροφικότητας και των σχέσεων. Μια έκλειψη Ηλίου είναι σαν μια δυνατή νέα Σελήνη.

Η δεύτερη πραγματοποιείται στον Ταύρο στις 28 και είναι σεληνιακή. Μια οικονομική εκκρεμότητα διευθετείται και αποκτάς έναν καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ταύρος