Παρθένος

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά διαφορετικός μήνας από τον Οκτώβριο με αρκετή πολυπλοκότητα. Η νέα Σελήνη στις 4 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και μπορεί να είναι αρκετά έντονη. Σίγουρα η κοινωνική σου ζωή ανανεώνεται μέσα στον Νοέμβριο, αλλά τις μέρες γύρω από τη νέα Σελήνη καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις.

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και αυτό είναι μια ένδειξη ότι ο Νοέμβριος μπορεί να είναι ένας πολύ συναισθηματικός μήνας.

Στις 19 η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στον ένατο οίκο σου μπορεί να οριστικοποιήσει ένα ταξίδι, να σημαίνει την ολοκλήρωση ή το ξεκίνημα σπουδών ή να σχετίζεται με μια εμπειρία που αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ή μπορεί να φέρει τον έρωτα, αφού την ίδια μέρα έχουμε και την εκπληκτική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Γενικότερα πάντως οι σχέσεις, οι συνεργασίες και η κοινωνική σου ζωή έχουν ενδιαφέρον όλον τον μήνα, κυρίως λόγω των δύο καταπληκτικών όψεων του Ποσειδώνα, με τον Ήλιο στις 12 και τον Άρη στις 29.

Στην επόμενη σελίδα: ο Ζυγός