Ταύρος

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύπλοκος αλλά ενδιαφέρων μήνας. Οι εντάσεις όμως είναι αρκετές, σαν να περνάς ένα είδος δοκιμασιών, εσύ, αλλά και κάποιες σχέσεις σου, και φαίνεται ότι τώρα θα φανεί τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι.

Η νέα Σελήνη στις 4 θέλει λίγη ψυχραιμία, μπορεί κάποια πράγματα να θέλεις να τα πεις όπως ακριβώς τα σκέφτεσαι, αλλά ίσως να το ξανασκεφτόσουν και να λειτουργούσες περισσότερο διερευνητικά.

Από την άλλη, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 5 στον πιο αισιόδοξο και ανοιχτόμυαλο οίκο σου. Μπορεί να ταξιδέψεις, να μάθεις νέα πράγματα, να έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Πάνω από όλα, όμως, φαίνεται ότι αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ίσως γίνεται περισσότερο συναισθηματικός.

Υπάρχουν πολύ καλά νέα για τις σχέσεις σου πάντως αυτόν τον μήνα. Για παράδειγμα, οι εξαιρετικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Άρη, στις 12 και στις 29 αντίστοιχα. Και ίσως δημιουργηθούν νέες σχέσεις και συνεργασίες ή εδραιωθούν ήδη υπάρχουσες.

Η πανσέληνος – μερική έκλειψη Σελήνης στις 19 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω τα περιττά και να κάνεις ένα μεγάλο βήμα μπροστά; Φαίνεται ότι έχεις σημαντική υποστήριξη για κάτι τέτοιο.

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι