Υδροχόος

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύπλοκος μήνας ιδιαίτερα από τις 4 έως τις 19. Το πρώτο σημαντικό φαινόμενο είναι η νέα Σελήνη στις 4, η οποία πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι έντονη και σχετίζεται με αλλαγές και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο, φαίνεται ότι στα επαγγελματικά σου γίνεται ένα σημαντικό βήμα μπροστά και αυτό είναι πολύ θετικό. Όμως η δουλειά θα είναι πολλή, η ένταση επίσης πολλή και όλο αυτό χρειάζεται σωστή και προσεκτική διαχείριση από την πλευρά σου.

Η Αφροδίτη από τις 6 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό είναι φυσικά μια ένδειξη στήριξης, κυρίως ψυχολογικής.

Και φτάνουμε στο αποκορύφωμα της έντασης στις 19 με την πανσέληνο – έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο. Ένα θέμα που αφορά το σπίτι ή μια στενή προσωπική σου σχέση που σε προβλημάτιζε μπορεί εδώ και χρόνια, φαίνεται ότι έχει έρθει η στιγμή που γίνεται κάτι μέσα σου και το βλέπεις με καθαρότητα πλέον. Ξέρεις αν θέλεις να προχωρήσεις και αν ναι, πώς.

Αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα πάντως και μετά το πρώτο εικοσαήμερο οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές. Κυρίως λόγων των εκπληκτικών όψεων του Ποσειδώνα με τον Άρη και τον Ήλιο.

Στην τελευταία σελίδα: οι Ιχθύες