Ζυγός

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πολύπλοκος μήνας με μια νέα Σελήνη στις που μπορεί να συνοδεύεται από εντάσεις. Πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και φαίνεται ότι κάποιο σχετικό θέμα ξεκαθαρίζεται αυτές τις μέρες. Πάντως, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτόν τον τομέα κατά τη διάρκεια του μήνα.

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις και αυτό σημαίνει κυρίως αρμονία, αγάπη και αίσθηση άνεσης και οικειότητας στον χώρο σου.

Στις 19 έχουμε μια πανσέληνο έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο που δείχνει από τη μία πλευρά την ενασχόλησή σου με τα οικονομικά, από την άλλη το θέμα της οικειότητας που αναφέρθηκε, κάτι που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Πόσο κοντά νιώθεις, πόσο συνδεδεμένος-η με τους άλλους και πόσο χρειάζεσαι ή δεν χρειάζεσαι τη σύνδεση, είναι ερωτήματα που δεν αποτελούν έναν γρίφο λογικό, αλλά καθαρά συναισθηματικό.

Γενικότερα όλος ο μήνας έχει να κάνει με τα οικονομικά και την εργασία και αυτό φαίνεται και από τις εξαιρετικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τον Άρη.

Στην επόμενη σελίδα: ο Σκορπιός