Αιγόκερως

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύπλοκος μήνας και αυτό ισχύει για όλους, όχι μόνο για σένα. Η νέα Σελήνη στις 4 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και είναι αρκετά έντονη και αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τη δικτύωση. Αυτές τις μέρες είναι καλύτερο να αποφύγεις την ενεργή συμμετοχή στα κοινωνικά δίκτυα και γενικότερα να προσέχεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου. Από την άλλη ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα γνωρίσεις αρκετό κόσμο και κάποιοι φαίνεται ότι θα έρθουν για να μείνουν.

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 5 στο ζώδιό σου και αυτό φυσικά είναι εκπληκτικό για όλους τους τομείς, κυρίως για τον αισθηματικό και τον οικονομικό. Ειδικά μετά το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα, θα ξεκινήσει μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος.

Στις 19 η πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας και φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει ένα σχετικό θέμα ή θα σε φέρει περισσότερο κοντά με ένα άτομο. Εξάλλου την ίδια μέρα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και ο Ουρανός στο ίδιο σημείο με τη Σελήνη πραγματοποιούν μια απίστευτα θετική όψη.

Γενικότερα ο Νοέμβριος εκτός από άστατος, φαίνεται ερωτικός και πολύ κοινωνικός. Αλλά κάποιες φορές οι ισορροπίες είναι λεπτές.

Στην επόμενη σελίδα: ο Υδροχόος