Ιχθύες

Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύπλοκος μήνας – σταθμός, ειδικά κατά τις πρώτες είκοσι μέρες. Η νέα Σελήνη στις 4 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και είναι αρκετά έντονη. Χρειάζεται προσοχή στα ταξίδια, αναθεώρηση κάποιων στόχων και προσοχή γενικότερα σε ό,τι δημοσιεύεις, είτε είναι σε κοινωνικά δίκτυα είτε οπουδήποτε.

Από την άλλη φαίνεται ότι ξεκινάει μια περίοδος ευκαιριών και θετικών εξελίξεων σε αυτούς τους τομείς και στον τομέα της εκπαίδευσης καθώς περνάει ο καιρός.

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετικό για την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Το αποκορύφωμα της έντασης έρχεται με την πανσέληνο στις 19 που αφορά την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις γνωριμίες και θα ήταν καλό αυτή τη μέρα να την περάσεις ήσυχα, στο σπίτι, με μια ταινία και χαλάρωση, χωρίς να ασχολείσαι πολύ ούτε με κοινωνικά δίκτυα ούτε με εμπλοκή σε αντιπαραθέσεις τρίτων που μπορεί να προκύψουν.

Αυτός ο μήνας είναι πάντως πολύ θετικός για θέμα σπουδών και στόχων και πιθανώς αλλάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και βλέπεις ορισμένα πράγματα. Αυτό φαίνεται από τις εκπληκτικές όψεις του Ποσειδώνα με τον Άρη και τον Ήλιο.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12