Τοξότης

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πολύπλοκος μήνας Τοξότη, τουλάχιστον μέχρι τις 19 που θα βρισκόμαστε στην περίοδο του Σκορπιού, αμέσως μετά θα μπούμε στη δική σου περίοδο και θα ξεκινήσει ένα διάστημα εξωστρέφειας και χαλαρότητας. Η νέα Σελήνη στις 4 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι αρκετά έντονη για όλους λόγω των περίεργων όψεων που κάνει. Αφορά κυρίως θέματα ψυχολογικά δικά σου που μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και που χρειάζονται την προσοχή σου.

Η Αφροδίτη από τις 5 θα μετακινηθεί στον δεύτερο οίκο σου και αυτό είναι φυσικά μια από τις καλύτερες κινήσεις του σύμπαντος για τα οικονομικά σου. Οργανώσου και ετοίμασε ένα σχέδιο για να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Η πανσέληνος στις 19 τυγχάνει να είναι και έκλειψη Σελήνης και αφορά την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού έργου ή το ξεκίνημα ενός νέου. Όμως αυτές τις μέρες να προσέχεις θέματα υγείας. Καλύτερα να μείνεις στο σπίτι, να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να δεις μια ταινία και να αποφύγεις όσο γίνεται τα κοινωνικά δίκτυα. Να έχεις δηλαδή ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου.

Επίσης, μια άλλη εκπληκτική όψη ευνοεί τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, το τρίγωνο Αφροδίτης και Ουρανού. Καλύτερα κατά το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα που είναι ελαφρώς χαοτικό, να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη δουλειά και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Στην επόμενη σελίδα: ο Αιγόκερως