Δίδυμοι

Ο Νοέμβριος είναι ένας αρκετά πολύπλοκος μήνας, αλλά έχει ενδιαφέρον και σίγουρα σε πηγαίνει ένα βήμα μπροστά. Η καθημερινότητά σου φαίνεται ότι αλλάζει με τη νέα Σελήνη στις 4, μπορεί αυτό το διάστημα να έχεις αρκετή παραπάνω δουλειά ή κάποιες υποχρεώσεις να πιέζουν. Σημαντικό με τη νέα Σελήνη στις 4 να προσέχεις θέματα υγείας.

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους, και αυτό είναι πολύ θετικό για αυτόν τον τομέα. Ο οίκος αυτός βέβαια έχει να κάνει και με τον έρωτα και την αίσθηση οικειότητας και αυτά τα δύο φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά ή ότι μπαίνουν στη ζωή σου κάπως ξαφνικά.

Γενικότερα τα επαγγελματικά θέματα ευνοούνται για αρκετούς λόγους, κυρίως λόγω της εκπληκτικής όψης μεταξύ Ποσειδώνα και Ήλιου και Ποσειδώνα και Άρη. Είσαι πειθαρχημένος και αυτό μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη δουλειά, όμως ΔΕΝ είσαι πειθαρχημένος στο να χαλαρώνεις και να αφήνεις τον έλεγχο και αυτό κάποιες φορές μπορεί να σε δυσκολεύει ή να έχει υψηλό τίμημα.

Στην επόμενη σελίδα: ο Καρκίνος