Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
04.12.2023

Στις 21 Μαρτίου παρουσιάζονται τα νέα iPhone και iPad

iPhone SE και iPad Air τα νέα gadgets που θα παρουσιάσει η Apple.
Στις 21 Μαρτίου παρουσιάζονται τα νέα iPhone και iPad
Στις 21 Μαρτίου και όχι στις 15 Μαρτίου που είχε κυκλοφορήσει αρχικά, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα της ανανεωμένα προϊόντα. Ο λόγος που η εταιρία μάλλον άλλαξε την ημερομηνία διεξαγωγής του event είναι εξαιτίας της διαμάχης που έχει η Apple με το FBI σχετικά με το αίτημα της υπηρεσίας για ξεκλείδωμα της συσκευής του δράστη της μαζικής δολοφονίας στο San Bernardino.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το νέο iPhone SE που θα παρουσιαστεί στο event της Apple, θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 6 (κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή A8 και μνήμη RAM 1Gb) όμως θα είναι πολύ πιο μικρό μιας και η οθόνη του θα είναι 4 ιντσών.
Η Apple με αυτή την κίνηση θέλει να ικανοποιήσει το παράπονο πολλών χρηστών που δεν θέλουν να έχουν συσκευή με μεγάλη οθόνη και γι’ αυτό το λόγο έχουν ακόμα τις παλιές συσκευές της εταιρίας και δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.
 
Εκτός από το νέο iPhone 5se η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο iPad Air, το οποίο αναμένεται να έχει ηχεία και στις τέσσερις γωνίες του, συσκευής καθώς και υποδοχή νέας τεχνολογίας για ευκολότερη σύνδεση με οθόνες υψηλής ανάλυσης.
 
Τέλος το iPhone 7 δεν αναμένεται να το δούμε πριν το Σεπτέμβριο.
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.