Τα τελευταία χρόνια η μαγειρική έχει, επιτέλους, αποκτήσει την θέση που της άξιζε, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και ντοκιμαντέρ μαγειρικής ξεπηδάνε κάθε χρόνο, με τους τηλεθεατές να μην ξεκολάνε τα μάτια τους από πάνω τους. Πλέον ο κόσμος έχει μάθει τα ονόματα και των πιο ξεχωριστών υλικών και ξέρει τι εννοούμε όταν λέμε κοπή ζουλιέ, ενώ πριν επιλέξει να φάει σε κάποιο μαγαζί, κάνει έρευνα και είναι ανοιχτός και στις πιο ιδιαίτερες γεύσεις και κουζίνες. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές αυτής της μαγειρικής επανάστασης όμως, είναι οι σεφ, οι οποίοι πλέον έχουν status ροκ σταρ, κάτι που άργησε πολύ να γίνει αλλά έγινε.

Για να γίνεις τέτοιος ροκ σταρ στην Ελλάδα, η επιλογή είναι μια. LE MONDE.

Πρόκειται για τη σχολή με το μεγαλύτερο κύρος στον τομέα των τουριστικών επαγγελμάτων, καθώς μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των εξής προγραμμάτων σπουδών: chef, pastry chef, hotel management και tourism management. Κι αν δεν είστε ακόμα σίγουροι για το εάν το επαγγελματικό σας μέλλον θα είναι στις κουζίνες, οι άνθρωποι της LE MONDE, έχουν φροντίσει και γι’ αυτό.

Έρχεται στις 10, 11 και 12 Σεπτέμβρη, το LE MONDE Bootcamp September Edition, μετά και την επιτυχία του πρώτου bootcamp που έγινε τον Ιούλιο που μας πέρασε. 

Τρείς μέρες πραγματικής εκπαίδευσης στα προγράμματα Chef & Pastry Chef, προσφέρονται δωρεάν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής και στα cutting edge εργαστήρια που διαθέτει, από κορυφαίους επαγγελματίες καθηγητές του κλάδου. Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι επίδοξοι chef και pastry chef, ηλικίας 17-40 ετών, θα μπορέσουν να ζήσουν από μέσα τις πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης και εκμάθησης. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου bootcamp, θα έχουν κοντά τους κορυφαίους επαγγελματίες, να τους καθοδηγούν μέσα από μαθήματα και σεμινάρια, ειδικά διαμορφωμένα γι’ αυτούς και τις ανάγκες τους.

Μέσα σε τρεις μέρες θα φορέστε τις ποδιές σας και θα μπορέσετε να μετουσιώσετε το πάθος σας για την μαγειρική σε επαγγελματικό προσανατολισμό, βλέποντας παράλληλα πως δουλεύουν οι πιο καταξιωμένοι chef και pastry chef της χώρας, ρίχνοντας μια ματιά στο δικό σας μαγειρικό μέλλον. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της LE MONDE και το εξειδικευμένο προσωπικό της θα γίνουν το όχημά σας, στον κόσμο της μαγειρικής τέχνης. Αν έχετε έστω και μια αμφιβολία για το εάν ο κόσμος των εστιατορίων και της μαγειρικής είναι φτιαγμένος για εσάς, με το πέρας του τριημέρου, θα σας έχει διαλυθεί.

Απολαύστε 3 ημέρες δωρεάν μαθημάτων, ζώντας τη μοναδική εμπειρία φοίτησης στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών LE MONDE.

Οι δωρεάν θέσεις για το LE MONDE Bootcamp September Edition είναι μετρημένες. Μην χάνετε χρόνο, δηλώστε τη συμμετοχή σας ΤΩΡΑ στο: www.lemonde.edu.gr/bootcamp!

Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο ειδικό site!