Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΜΟΥΣΙΚΗ

Αποκλειστικό: Tο νέο τραγούδι του bhukhurah, μας μεταφέρει σε ένα μαγικό σύμπαν, “Full of Grapes”

Τη σκηνοθεσία του υπέροχου, animated video clip, υπογράφει η πολυτάλαντη Φωτεινή Κορρέ.

Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου του single “Paramera”, o bhukhurah επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά με το “Full of Grapes”, το δεύτερο single από το άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022. 

Το “Full of Grapes” που κυκλοφορεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, μας ταξιδεύει ακόμα παραπέρα στον υπερβατικό του κόσμο. Τo neo-psychedelic / indie guitar τραγούδι, αμφιταλαντεύεται μεταξύ της απώλειας, της μοναξιάς και της γλυκιάς απόγνωσης που μπορεί να αισθάνεται κάποιος όταν ερωτεύεται. Η μελωδία του, uplifting και ονειρική, κάνει την καρδιά να χτυπά δυνατά και το μυαλό να την ακολουθεί στον ρυθμό ενός έρωτα που ψάχνει διέξοδο, βιώνοντας μια μεγάλη συναισθηματική έκρηξη. 

Ο bhukhurah ΑΚΑ Χρήστος Μπεκίρης

Το single κυκλοφορεί με ένα animated music video, το οποίο είναι φτιαγμένο (όπως και το cover του) από τη Φωτεινή Κορρέ η οποία μας βάζει στο σύμπαν του μαγικού πλάσματος “Zoaki”, σε ένα ταξίδι προς την αυτοεξερεύνηση και τη συντροφικότητα, μέσα απ’ τα πιο χνουδωτά και ονειρικά μέρη. 

To cover art του “Full of Grapes” από την Φωτεινή Κορρέ

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο bhukhurah, το alias του Χρήστου Μπεκίρη. Ο μουσικός παραγωγός που έχει ως βάση την Αθήνα και είναι ενεργό μέλος των CHICKN, The Callas κ.α., φλερτάρει με ήχους neo-psychedelic, alternative και indie. 

Δείτε το video:

https://www.youtube.com/watch?v=oa-0gfiQ5N0&ab_channel=bhukhurah

Το “Full of Grapes” μπορείτε να το προ-παραγγείλετε ΕΔΩ. Ακολουθήστε τον bhukhurah στο Facebook και στο Instagram.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.