Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
14.10.2024

Αμετανόητη η δράστις της επίθεσης: «Ιωάννα εσύ ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό»

Αποτροπιασμό προκαλεί ο κυνισμός της κατηγορούμενης, εντός της δικαστικής αίθουσας.
Αμετανόητη η δράστις της επίθεσης: «Ιωάννα εσύ ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό»

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, του θύματος που δέχτηκε την φρικτή επίθεση με βιτριόλι το 2020. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε λίγο περισσότερο από τρεις ώρες, συντομότερα δηλαδή από ό,τι αναμενόταν, καθώς οι δικηγόροι υπεράσπισης δεν υπέβαλαν ερωτήσεις στο θύμα.

Κλείνοντας την κατάθεσή της η Ιωάννα,  ζήτησε να τοποθετηθεί:

«Θέλω να πω ότι από εκείνη την ημέρα το μεγαλύτερο συναίσθημα που νιώθω είναι φόβος. Φόβος γιατί δεν γνωρίζω το λόγο της επίθεσης, αλλά και γιατί δε γνωρίζω ποιοι άλλοι είχαν συμμετάσχει σε αυτή τη επίθεση εναντίον μου. Είμαι βέβαιη ότι αν είχε καταφέρει να μου επιτεθεί στο σπίτι μου, όπως αρχικά σχεδίαζε, αν είχε γίνει η επίθεση εκεί που είμαι μόνη μου και βράδυ που συνήθως γυρίζω στο σπίτι, εγώ σήμερα δε θα ήμουν εδώ. Θα επιτύχει το σκοπό της».

Αμέσως μετά, ο συνήγορος της κατηγορούμενης ζήτησε να κάνει δήλωση.

Κατηγορούμενη: Θα ήθελα να απευθυνθώ προς το Θύμα…

«Μη ξανά κοιτάξεις από εδώ!» απάντησε ο αδελφός της Ιωάννας φορτισμένα.

Κατηγορούμενη: Ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή. 

Νωρίτερα, προκλήθηκε ένταση με τους συγγενείς της Ιωάννας να επιτίθενται λεκτικά στην κατηγορούμενη, Έφη Κακαράντζουλα. «Σήμερα η κατηγορούμενη με κοίταξε όπως τη μέρα της επίθεσης» είπε η Ιωάννα από το βήμα, η Έφη σιγοψιθύρισε και η μητέρα και ο αδερφός της Ιωάννας φώναξαν στη δικαστική αίθουσα «τέρας, φίδι, σκύλα» και άλλες εκφράσεις.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.