Ταύρος

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονος και ενδιαφέρων μήνας με πολλές αλλαγές, με δύο εκλείψεις και ανάδρομο Ερμή. Η πρώτη έκλειψη, στις 5, είναι σεληνιακή και μπορεί να ολοκληρώσει μια οικονομική συμφωνία, αφορά κυρίως θέματα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους, με συνεργάτες, συγγενείς, τράπεζες, κληρονομικά.

Γενικά οι μέρες αυτές έχουν κάποια ένταση οπότε πρόσεχε λίγο σε ποιους επιτρέπεις το οτιδήποτε, ειδικά το να παρέμβουν στη ζωή σου με οποιονδήποτε τρόπο. Από τις 18 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου (μέχρι τις 12 Ιουλίου) και η επικοινωνία μπορεί να μπερδεύεται συχνά. Θα χρειαστεί υπομονή κάποιες φορές, αλλά από την άλλη μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν.

Η δεύτερη έκλειψη είναι ηλιακή και πραγματοποιείται στις 21 στο ίδιο σημείο με τον ανάδρομο Ερμή και εκείνες τις μέρες μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα συμφωνία ή ίσως αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους. Μην νομίζεις ότι δεν είναι σημαντικό αυτό, αλλάζουν και οι σχέσεις και τα όρια σε αυτές έτσι. Κάτι πολύ σημαντικό για εσένα είναι ότι η Αφροδίτη που είναι υπεύθυνη του ζωδίου σου από τις 25 θα κινείται ορθόδρομα και θα αρχίσεις να βλέπεις κάποια πράγματα να κινούνται.

Το διάστημα πάντως από 18 έως 25 που και η Αφροδίτη και ο Ερμής θα είναι ανάδρομοι, μην περιμένεις και πολλά – είναι μάλλον μια περίοδος ιδανική απλώς για να αναστοχαστείς και να οργανωθείς, όχι για να δράσεις.

Στην επόμενη σελίδα: oι Δίδυμοι